Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:01:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BIHOR/ Viceprimarul făcea contrabandă cu alcool


27 octombrie 2012

 

Şeful unei reţele de contrabandişti destructurate de poliţiştii din vestul ţării era chiar un edil, viceprimarul din Bundeşti, judeţul Bihor. Alesul, dar şi alţi doi bărbaţi au fost prinşi de poliţişti în flagrant, în timp ce încearcau să-şi vândă produsele. Bărbatul primea alcoolul din Maramureş şi îl distribuia, fără să plătească accize, fitoterapeuţilor care prepară tincturi din plante medicinale.

Cele trei persoane prinse în flagrant în timp ce încearcau să-şi vândă produsele sunt cercetate în stare de libertate, însă nu au voie să părăsească ţara pe durata anchetei.

 Ei au fost în urma unei acţiuni organizate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş. Aceştia aflaseră despre afacerile ilicite ale viceprimarului din Bundeşti (jud. Bihor) şi au hotărât să-l monitorizeze timp de câteva săptămâni. Ei au monitorizat un transport de la un furnizor de la Baia Mare, până în localitatea în care viceprimarul depozita băuturile contrafăcute.

 Anchetatorii au stabilit că alcoolul era vândut în special către fitoterapeuţii din zonă, care se ocupă cu prepararea tincturilor medicinale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro