Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:24:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BRĂILA/ Un tractor a căzut de pe bac în Dunăre


25 octombrie 2012

Un tânăr de 22 de ani s-a înecat în Dunăre, joi, după ce tractorul în care se afla împreună cu o altă persoană s-a răsturnat de pe un bac, arată primele informaţii furnizate de ISU Brăila, care precizează că la faţa locului au fost trimişi scafandri pentru recuperarea victimei.Incidentul a avut loc pe Dunăre în zona comunei brăileme Stăncuţa.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian, un echipaj de pompieri cu mai multe ambarcaţiuni ale Poliţiei de Frontieră se îndreaptă spre locul incidentului.

Primele informaţii furnizate la 112 de către persoanele aflate la faţa locului arată că un tractor cu două remorci, îmbarcat pe un bac care trecea Dunărea dinspre Insula Mică a Brăilei pe malul stâng, a alunecat de pe rampa bacului şi a căzut în Dunăre.

Potrivit sursei citate, în tractor se aflau două persoane, una dintre ele reuşind să se salveze, iar cealaltă - un tânăr de 22 de ani - a rămas în tractorul care s-a scufundat.

"Un echipaj se îndreaptă spre locul incidentului, să vedem în ce măsură putem identifica zona ca să scoatem tractorul şi persoana respectivă. Cel care s-a înecat ar avea 22 de ani. Cealaltă persoană din tractor a reuşit să se salveze", a declarat Ştefan Stoian.

La rândul său, primarul comunei Stăncuţa, Nicu Turcu, a declarat că la faţa locului sunt aşteptaţi şi scafandri.

"Tractoristul şi nepotul său, care s-a înecat, veneau de la pădure, iar la urcarea pe rampă tractorul a alunecat şi a căzut în apă cu cele două remorci. În cădere, geamurile cabinei s-au spart şi a reuşit să se salveze numai tractoristul, nepotul acestuia fiind înghiţit de ape. Asteptăm echipajele de la ISU şi scafandri", a spus primarul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro