Vineri, 29 martie 2024 - 2:01:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Buletine de vot ascunse... în chiloţi!


10 iunie 2012

votareÎntâmplare sau nu, un alegător  de la o secţie de votare din municipiul Mangalia a primit, la intrarea în cabina de vot,  un set dublu de buletine. După ce le-a ştampilat pe toate, chiar dacă mulţi am crede că le-a îndesat în urna de vot, acesta a ales să le bage în.. chiloţi, încercând să părăsească sala cu ele.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, un bărbat a mers la secţia de votare numărul 23, a primit buletinele de vot, iar în cabină a constatat că are un set dublu de buletine.

El a votat pe toate buletinele primite, apoi le-a spus membrilor din secţia de votare că a primit mai multe buletine decât prevede legea, dar a refuzat să le predea, băgându-le în lenjeria intimă.

Bărbatul chiar a intenţionat să plece având buletinele respective asupra sa, dar reprezentanţii secţiei de votare i-au chemat pe poliţişti. Aceştia l-au convins pe alegător să predea buletinele de vot, iar bărbatul le-a scos din lenjeria intimă, acolo unde le ascunsese.

Buletinele de vot respective au fost predate preşedintelui secţiei de votare, care le-a anulat.

Reprezentantul secţiei de votare care a înmânat setul dublu de buletine este cercetat pentru neglijenţă în serviciu, iar alegătorul este anchetat pentru încălcarea articolului 110 din Legea 67/2004, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro