Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:44:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Călin Popescu-Tăriceanu a rămas fără permis de conducere


12 aprilie 2012

tariceanuFostul premier liberal Călin Popescu-Tăriceanu a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile, după ce Judecătoria sectorului 2 Bucureşti i-a respins contestaţia depusă împotriva procesului-verbal întocmit de Poliţia Rutieră, prin care i-a fost ridicat permisul pentru un accident produs în mai 2011.

Instanţa i-a respins lui Tăriceanu ca neîntemeiată plângerea contravenţională, decizia instanţei fiind irevocabilă. Fostul premier a fost apărat în sala de judecată de casa de avocatură a colegului său de partid Tudor Chiuariu.

Judecătoria sectorului 2 a menţinut procesul-verbal încheiat de către Direcţia Generală de Poliţia a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, prin care s-a constatat că fostul premier este vinovat de producerea unui accident rutier în mai 2011.

Aflat la volanul unui autoturism Porsche ce rula pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti, Călin Popescu-Tăriceanu a lovit un taxi, după ce a schimbat banda de mers fără să se asigure şi a trecut peste marcajul continuu. Maşina fostului premier a suferit avarii minore, printre care un far spart.

După ce poliţiştii i-au ridicat permisul pentru 60 de zile, fostul premier a contestat decizia în instanţă, dar nu a avut câştig de cauză.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro