Vineri, 29 martie 2024 - 3:34:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dan Diaconescu, la un pas de a face noi victime


7 octombrie 2012

Dan Diaconescu a fost la un pas de a face noi victime şi în „privatizarea Tarom“. Chemată în mare secret la raport, la Ministerul Transporturilor, conducerea Aeroportului Otopeni a trebuit să dea cu subsemnatul în cazul show-ului prestat în urmă cu câteva zile de Dan Diaconescu chiar in salonul oficial al aeroportului, anunţă JURNALUL NAŢIONAL.

Surse din MT, citate de INCOMEMAGAZINE susţin că întâlnirea de grad zero dintre şefii MT şi cei ai Aeroportului, ce părea a se lăsa cu demiteri şi sancţiuni drastic s-a terminat doar cu o sancţiune declarativă: „Marş şi să nu vă mai văd“. Demiterea conducerii Aeroportului Otopeni ar fi fost greu operabilă cu atât mai mult cu cât relaţia de prietenie dintre directorul general al Aeroportului, Cristinel Smadu şi ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi este una de notorietate.

După „circul Dan Diaconescu la Oltchim“, statul caută acum o soluţie de salvare pentru acest combinat. Premierul Victor Ponta, citat de ADEVĂRUL, dă veşti bune: Angajaţii Oltchim primesc în octombrie salariile restante, iar în noiembrie repornesc unele secţii. Însă administratorului judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza Borza susţine că insolvenţa este „singura soluţie“ pentru Oltchim, la fel ca şi în cazul Hidroelectrica, şi că angajaţii combinatului trebuie să înţeleagă că este nevoie de disponibilizări pentru ca societatea să îşi reia activitatea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro