Joi, 28 martie 2024 - 11:34:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Două persoane au murit la Bistriţa


19 iulie 2012

accidentDouă persoane au murit, iar alte două sunt grav rănite, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, joi seară, în localitatea Nimigea de Jos din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, în localitatea Nimigea de Jos, o maşină în care se aflau, potrivit primelor informaţii, patru persoane fiind lovită de un tren la trecerea de nivel cu calea ferată.

Primarul comunei Nimigea, Mircea Runcan, a declarat că maşina în care se aflau cei patru circula pe un drum comunal între Nimigea de Jos şi Nimigea de Sus.

"Vizibilitatea e foarte redusă la trecerea de nivel cu calea ferată. Probabil că şoferul nu a văzut trenul şi nu a oprit. Trenul a lovit maşina în plin şi a împins-o pe calea ferată spre un pod metalic al CFR. Doi oameni sunt morţi şi, din câte am înţeles, alţi doi sunt răniţi grav, fiind blocaţi în maşină. Sunt aici echipe de salvare şi încearcă să îi scoată. Nu ştiu dacă sunt vii sau morţi. Cei decedaţi sunt doi bărbaţi de aici, din comună", a declarat primarul.

Potrivit sursei citate, traficul feroviar este blocat, trenul nemaiputând să-şi continue drumul după ce a împins maşina în podul metalic.

"Nu am reuşit să ajung la tren, dar cred că e vorba de personalul care circulă pe ruta Ilva Mică – Dej", a spus primarul.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au anunţat, la rândul lor, că, la Nimigea de Jos sunt doi morţi şi doi răniţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro