Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:16:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elodia revine. Cioacă acuzat oficial de crimă


28 noiembrie 2012

Cristian Cioacă urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Dupa mai bine de cinci ani după dispariţia Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă este acuzat de omor calificat şi profanare de morminte şi urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost pus sub acuzare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută din august 2007, procurororii Parchetului instanţei supreme urmând să ceară arestarea lui preventivă pentru omor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX avocata acestuia, Maria Vasii. Poliţistul Cristian Cioacă a fost dus, miercuri, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi anunţat că s-a pus în mişcare acţiunea penală în cazul lui, pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu.

Totodată, procurorul l-a informat pe Cristian Cioacă şi despre faptul că va cere instanţei arestarea lui preventivă, a spus avocata Maria Vasii

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a avocatei, scopul fiind - potrivit acestuia - acela de a vedea cu ce bărbat se conversa. Cioacă a spus că doar a căutat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negând faptul că soţia sa ar fi moartă. Anchetatorii au luat în calcul, din primele momente, varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioacă, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului. De altfel, instanţa supremă a reţinut infracţiunea de omor atunci când anchetatorii au propus arestarea poliţistului, însă, în lipsa cadavrului, judecătorii l-au eliberat.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro