Vineri, 29 martie 2024 - 10:46:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fiica fostului ministru Eugen Dijmărescu găsită moartă într-un hotel din Japonia


31 mai 2012

dijmarescuAlina, fiica fostului ministru de finanţe Eugen Dijmărescu, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din insula Okinawa, Japonia.

Potrivit inpolitics.ro, femeia de 36 de ani ar fi murit în urma unui atac de cord survenit din cauza activităţii profesionale intense. Alina Dijmărescu era fiica fostului vice-premier, ministru de finanţe, senator, ambasador şi viceguvernator al BNR Eugen Dijmărescu, unul dintre cei mai titraţi tehnocraţi post-decembrişti. Ea se stabilise în Japonia încă din perioada în care tatăl ei activa ca ambasador. În 1999, când Dijmărescu a revenit în ţară, fiica sa a ales să rămână la Tokio. Manager de succes, deţinătoare a două slujbe în acelaşi timp, vorbitoare fluentă de japoneză, franceză şi engleză, Alina, care ar fi împlinit anul acesta, pe 14 octombrie, 37 de ani, a lucrat pentru branduri prestigioase precum Lehman Brothers, GMAC, AtHome Inc., Minato-ku city government (Tokyo), NTT-ME ori ShopJapan.

Alina Dijmărescu era necăsătorită, iar trupul neînsufleţit a fost incinerat, iar urna cu cenuşa sa a fost expediată în România. În momentul în care a primit vestea, Dijmărescu, în prezent director al Fondului de Garantare a Depozitelor, se afla la birou. Fostul ministru aproape a leşinat şi a avut nevoie de medicaţie de urgenţă.

Tatăl fostului ministru a suferit un accident vascular şi se află internat în spital. Sâmbătă, familia va organiza o slujbă religioasă în amintirea tinerei, la Bucureşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro