Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:55:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Flavius Koczi s-a retras din finală la individual compus


1 august 2012

flavius-reutersGimnastul Flavius Koczi s-a retras, miercuri, din finală la individual compus, de la Jocurile Olimpice de la Londra, care este programată să înceapă la ora 18.30.

"Flavius nu va mai concura, a fost retras. A spus că nu poate să facă finală", a fost declaraţia pentru MEDIAFAX a preşedintelui FR Gimnastică, Adrian Stoica, aflat la Londra.

Gimnastul Flavius Koczi a prins finală la individual-compus, de pe poziţia a 22-a, după calificările de sâmbătă seară. Cu un punctaj total de 85.865 puncte, Koczi se afla la finalul concursului de calificări pe locul 25, în afara listei oficiale de 24 de calificaţi în finală. Dintre cei 24 de gimnaşti calificaţi iniţial, au fost scoşi trei gimnaşti (germanul Philipp Boy, ucrainianul Oleg Stepko şi niponul Kazuhito Tanaka), ce aveau punctaj calificant, dar şi câte doi coechipieri mai bine clasaţi pentru finală. Potrivit regulamentului, doar doi sportivi din fiecare naţiune pot evolua în finală la individual-compus, astfel că Flavius Koczi a urcat pe locul 22 şi urma să evolueaze în finală de miercuri. Ca urmare a retragerii sale a fost reprimit japonezul Kazuhito Tanaka, ce figurează pe lista de start.

Flavius Koczi este calificat şi în finalele de la sol şi sărituri.

Finalele pe aparate vor avea loc în 5 august (sol, cal cu mânere), în 6 august (sărituri, inele) şi în 7 august (paralele, bară fixă).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro