Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:57:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


I-au retezat piciorul


26 august 2012

sabiaUn scandal mai vechi a reizbucnit în satul făgărăşan Părău între membrii unui clan.

Doi bărbaţi l-au atacat pe un altul în propria curte şi l-au tăiat cu sabia la un picior. Rană a fost atât de gravă încât medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul.
Cei doi atacatori, Gheorghe Boamfă şi Iulius Valeriu Boamfă, se află de astăzi în arest preventiv fiind cercetaţi pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu. Incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 19.00. Se pare că atacatorii s-ar fi luat la ceartă cu bărbatul pe care l-au agresat, rudă de-a alor, din cauza unor conflicte mai vechi şi a unor discuţii contradictorii.

Membrii clanului l-au lovit pe bărbat cu o bâtă de baseball şi i-au tăiat piciorul stâng de la genunchi cu sabia. Atacatorii au fost arestaţi pentru 29 de zile şi împotriva lor a fost începută urmărirea penală pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu. „Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara zilei de 24.08.2012, în jurul orelor 19.00, pe fondul unor conflicte mai vechi, în contextul unor discuţii contradictorii purtate cu partea vătămată B.H., inculpaţii l-au lovit cu o bâtă de baseball şi cu o sabie în zona genunchiului sting, producându-i amputaţia membrului victimei”, a detaliat reprezentantul Parchetului, procuror Cerasela Ungureanu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro