Vineri, 29 martie 2024 - 5:51:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La vânătoare de etnobotanice şi cannabis/ VIDEO


1 noiembrie 2012

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au urmărit  - în perioada aprilie – octombrie 2012, activitatea unui grup de zece persoane care făceau trafic cu etnobotanice şi cannabis în Câmpina şi în localităţile de pe Valea Prahovei

Membrii grupării se aprovizionau de la dealeri din Constanţa şi Bucureşti, existând o adevărată reţea de distribuţie a acestora către numeroşi consumatori din Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Băicoi, Măgureni, Scorţeni, o parte fiind minori. Etnobotanicele erau comercializate în pliculeţe purtând diverse incripţii, la preţuri cuprinse între 20 – 30 lei.

Pentru tragerea la răspundere penală a celor implicaţi, a fost efectuată o acţiune în judeţele Prahova şi Constanţa, fiind efectuate  patru percheziţii domiciliare şi conduse la parchet pentru audieri peste 30 de persoane. A fost  confiscată cantitatea de un kilogram de substanţe psihoactive, circa patru grame cannabis, ambalaje de substanţe psihoactive, instrumente pentru porţionarea şi ambalarea acestora, cântare electronice etc. Din cele zece persoane care au fost trimise în judecată, şase sunt deja în arest preventiv. Suspecţii riscă o pedeapsă de până la 8 ani închisoare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro