Joi, 25 aprilie 2024 - 3:08:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Marilena Dobre, fosta solistă a Teatrului Toma Caragiu, a murit la New York


7 noiembrie 2012

Marilena Dobre, fosta solistă a Secţiei Revistă a Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti şi una dintre cele mai bune voci ale muzicii uşoare româneşti, s-a stins din viaţă la o clinică newyorkeză.

 

Solista, care avea doar 43 de ani,  urma să efectueze un transplant de ficat, însă starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele patru luni, perioadă în care i-au cedat mai multe organe şi în care a trăit doar conectată la aparate. Medicii au constat că, din punct de vedere clinic, implantul ar fi făcut în zadar şi au scos-o de pe lista  celor ce urmau să primească un organ de la donator.

Omul alături de care a debutat şi a cântat ani la rând, Ovidiu Komornyik a confirmat tragica trecere în nefiinţă a buzoiencei care a câştigat mai toate premiile la festivalurile dedicate muzicii uşoare româneşti.

Marilena Dobre a studiat încă de la 10 ani canto clasic şi pian la ”Şcoala Populară de artă” din Buzău. A debutat la Festivalul de la Mamaia 1997 pe când avea 18 ani (a obţinut locul I la secţiunea ”creaţie”) şi a fost solistă mai mulţi ani la Teatrul de Revistă Toma Caragiu din Ploieşti


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro