Vineri, 29 martie 2024 - 9:59:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Medicinista criminală naşte în închisoare


31 ianuarie 2012

studentCarmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, va naşte cel mai probabil în arest, după ce judecătorii de la Tribunalul Arad au respins cererea ei de eliberare provizorie. Deţinuta însărcinată în şase luni a făcut luna trecută o cerere prin care solicita să fie pusă în libertate pentru a naşte şi pentru a-şi creşte copilul pe o perioadă de un an.

"Este conştientă de gravitatea faptei pentru care a fost condamnată, dar cererea nu este formulată pentru ea, ci pentru copil", a spus Luminiţa Stănoiu, avocata lui Carmen, imediat după ce a făcut cererea de eliberare provizorie în urmă cu câteva săptămâni.

Astăzi, la pronunţarea sentinţei, atât Carmen, cât şi avocata ei au lipsit. Judecătorul a anunţat că respinge solicitarea deţinutei, sentinţa putând fi atacată în 10 zile de la emitere. În plus, Carmen Bejan va trebui să plăteacă şi cheltuielile judiciare în valoare de 100 de lei.

Carmen Bejan a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce, în august 2009, împreună cu prietenul ei de atunci, Sergiu Florea, a ucis un bărbat. Ea a fost acuzată de complicitate la omor, iar el de omor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro