Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:33:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Moartea lui Whitney Houston a fost un accident


1 martie 2012

whitneyhMoartea lui Whitney Houston în baia unui hotel din Beverly Hills a fost un accident, susţin surse din cadrul anchetei, potrivit eonline.com.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit pe 11 februarie, într-o cameră de hotel, ulterior luându-se în calcul varianta ca aceasta să fii consumat un amestec de medicamente cu alcool, care i-au fost fatale. Însă cele mai noi informaţii arată că totul a fost un accident, iar ancheta va fi derulată în acest sens.

Familia lui Whitney au considerat în tot acest timp că moartea ei a fost un accident şi nu o acţiune deliberată a acesteaia sau a altei persoane.

În timp ce moartea artistei nu a fost oficial stabilită, rezultatele toxicologice încă fiind în lucru,  achetatorii au anunţat că „nu s-a descoperit nimic suspicios”, care să sugereze că diva de 48 de ani ar fi fost ucisă.

Potrivit surselor citate, „Whitney nu avea urme pe corp care să indice o luptă sau violenţă”. Testele toxicologice sunt aşteptate să fie făcute publice săptămâna viitoare.

Whitney Houston a fost găsită moartă în camera sa de hotel  din Beverly Hills pe 11 februarie, la vârsta de 48 de ani. Cauza decesului nu a fost încă stabilită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro