Marţi, 19 martie 2024 - 9:21:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şofer lovit grav de propria maşină


30 august 2012

accidentAcesta se afla în spatele vehiculului tras pe dreapta când o altă maşină pătrunsă pe contrasens i-a lovit maşina să violent în faţă.

Şoferul unui autoturism a fost accidentat de o altă maşină în timp ce cauta unele lucruri în portbagaj, pe marginea drumului. Victima oprise maşina pe şoseaua naţională care traversează localitatea Cristeşti, DN 2, şi deschisese portbagajul, când un autoturism care ajunsese pe contransens a lovit autovehiculul acestuia, pe care l-a proiectat în şanţ. Poliţiştii au precizat că vinovat este şoferul maşinii care circulă din sens opus. „Conducătorul unui autoturism, Paul R., de 33 de ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce se deplasa dinspre Roman spre Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism oprit în afara părţii carosabile. Acesta a ricoşat într-o persoană aflată în apropiere, Petrică A., de 54 de ani, din Cristeşti, care a fost rănit şi transportat la spital. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani, dar, din cauza leziunilor foarte grave, a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de bazin. Starea sa este stabilă, dar pronosticul rămâne unul rezervat, din cauza traumatismului la nivelul capului foarte grav", a declarat un medic din cadrul Spitalului de Neurochirurgie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro