Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:41:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ORADEA/ Profesori de sport reţinuţi pentru trafic cu etnobotanice


26 octombrie 2012

Acţiune în forţă a poliţiştilor Antidrog Oradea care se aflau pe urmele unei reţele care comercializa produse etnobotanice. Traficanţii erau coordonaţi de doi fraţi orădeni, ambii profesori de sport. În urma percheziţiilor, cei doi, împreună cu alte trei persoane, au fost reţinuţi.

Cinci persoane au fost reţinute în timpul unei acţiuni a poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog.

Poliţiştii au ridicat 230 de grame de prafuri şi 2.000 de plicuri de substanţe cu efect psihoactiv, precum şi suma de 60.000 de lei şi două autoturisme marca BMW X5.

„Cele 5 persoane au fost prezentate procurorului DIICOT Serviciul teritorial Oradea în vederea reţinerii, fiind suspectate de comiterea unor infracşiuni prevăzute şi pedepsite de legea privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi de legea privind revenirea şi combaterea criminalităţii organizate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse privative de libertate cuprinse între 3 şi 15 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Oradea, Alina Dinu.

Gruparea era coordonată de cei doi frati, ambii profesori de sport, care, după ce îşi procurau substanţele halucinogene, le distribuiau în Oradea. Cei 5 suspecţi au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro