Joi, 28 martie 2024 - 10:52:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pervers în libertate la Ploieşti


9 noiembrie 2012
Răzvan PASCU

Alertă maximă în Ploieşti! Poliţiştii trebuie să dea de urma unui individ care se masturba în timp ce urmărea o tânără. S-a întâmplat în cartierul Malu Roşu, seara, în jurul orei 21.30. Fata, în vârstă de 24 de ani, tocmai ce s-a dat jos din autobuz şi se îndrepta spre casă. La un moment dat a realizat că este urmărită. S-a întors şi a observat că ceea ce bănuia este adevărat! Era urmărită de un individ care în timp ce mergea se masturba. A luat-o la fugă şi a sunat imediat la 112.

" Am fost sesizaţi prin 112 de acest incident. Bărbatul care o urmărea se masturba. Tânăra a reuşit să ne dea semnalmentele bărbatului: 1,80 metri înălţime, de etnie rromă, aproximativ 30 de ani. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de perversiuni sexuale, fapta care se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani" ne-a declarat Florentin Neagu, de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Prahova

 

Conform anchetatorilor, după cazul Frumuzache, pedofilul care a îngrozit Ploieştiul, în municipiu sunt aproximativ 178 de persoane care au un comportament sexual deviant.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro