Vineri, 29 martie 2024 - 9:14:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul din Năvodari, reţiunut după audieri la DNA


15 noiembrie 2012

Primarul USL din Năvodari, Nicolae Matei, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat mai bine de 6 ore de procurorii anticorupţie. Acuzaţiile aduse sunt extrem de grave. Procurorii spun că Nicolae Matei ar fi încercat să ofere drept mită unor poliţişti mai multe terenuri situate în Năvodari, pentru a scăpa de un dosar penal.

Presa locală a relatat că în ultimii patru ani, primarul USL  ar fi fost implicat în mai multe tranzacţii imobiliare şi licitaţii "cu dedicaţie". Potrivit presei, câştigarea dreptului de proprietate asupra Taberei de copii de la Năvodari a fost una dintre cele mai profitabile afaceri realizată de primarul Nicolae Matei.

Astfel, la iniţiativa acestuia 60 de hectare de teren, sute de cabane, spaţii de cazare, administrative şi comerciale, anexe, amfiteatrul şi cantine au intrat, în 28 iulie 2011, în patrimoniul SC Tabăra Năvodari SA.

Conform declaraţiei sale de avere, Nicolae Matei deţine un teren agricol, un apartament, este asociat unic la o firmă şi acţionar la alta.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro