Joi, 25 aprilie 2024 - 11:29:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Procesul medicinistei criminale a fost amânat


16 ianuarie 2012

bejanProcesul în care fosta studentă la Medicină, Carmen Bejan, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor, solicită să îi fie întreruptă executarea pedepsei privative de libertate pentru a putea naşte în libertate şi care se află pe rolul Tribunalul Arad luni, a fost amânat pentru 30 ianuarie.

Tânăra cere să îi fie întreruptă executarea pedepsei, să fie lăsată să nască în libertate, urmând să revină în penitenciar la un an după ce va fi născut.
Avocata ei a susţinut în faţa magistraţilor că în penitenciar, clientei sale nu îi sunt asigurate medicamentele de care are nevoie pe perioada sarcinii şi că nici nu şi le mai poate permite, deoarece acestea costă în jur de 200 de lei pe lună. Apărătoarea fostei studente a mai arătat că solicitările clientei sale se înscriu în prevederile legale, copilul căruia clienta sa îi va da viaţa ne fiind vinovat cu nimic, el având dreptul la o viaţă normală.
Instanţa Tribunalului Arad a decis amânarea cauzei pentru data de 30 ianuarie, întrucât cererea fostei studente nu a fost însoţită şi de o expertiză medico-legală care să stabilească starea de graviditate, expertiză absolut necesară în astfel de situaţii.

Condamnată la 20 de ani de închisoare pentru uciderea şi tranşarea unui bărbat, în complicitate cu fostul său iubit, Raul Sergiu Florea, Carmen Bejan susţine că a rămas gravidă cu un bărbat aflat şi el în Penitenciarul Arad, condamnat la zece ani de închisoare pentru trafic de droguri şi care urmează să fie eliberat în luna aprilie a acestui an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro