Joi, 28 martie 2024 - 6:18:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Recepţia primelor blocuri reabilitate termic


30 octombrie 2012

Primele 10 blocuri la care au fost terminate lucrările de anvelopare sunt recepţionate de o comisie a Primăriei Ploieşti. 46 de blocuri din zonele Nord, Malu Roşu, Vest I şi Vest II au fost cuprinse, în 2012, în programul de „creştere a performanţei energetice a blocurilor de locuinţe".

Măsurile de reabilitare termică au vizat termoizolarea pereţilor exteriori, termo/hidroizolarea planşeului de la ultimul nivel, termoizolarea planşeului peste subsol, înlocuirea tâmplăriei exterioare la apartamente şi a uşilor de la intrările principale, închideri de balcoane, izolarea conductelor de apă caldă şi a celor de distribuţie a agentului termic aflate în subsolul clădirilor, dar şi lucrări conexe (reparaţii faţade şi trotuare de gardă, demontare şi montare cabluri şi echipamente montate aparent pe faţade şi terasă etc).

La receptia lucrărilor, comisia primăriei va fi însoţită de reprezentanţi ai constructorilor, diriginţilor de şantier, asociaţiei de proprietari, Inspectoratului de Stat în Construcţii, Electrica, Distrigaz şi MDRT.

După realizarea recepţiei, lucrările vor intra în perioadă de garanţie de 2 ani. În acest timp, constructorul va efectua, dacă va fi cazul, toate reparaţiile care se impun.

În conformitate cu contractul încheiat, lucrările la celelalte blocuri trebuie finalizate până la 15 noiembrie 2012. După aceasta dată, municipalitatea va aplica penalizări conform contractului.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro