Joi, 28 martie 2024 - 11:58:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Rinat Ahmetov: "Cred că Mircea Lucescu nu va mai conduce, poate, niciodată"


8 ianuarie 2012

ahmetovPatronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a declarat, înainte de plecarea din România, că accidentul lui Mircea Lucescu a fost o greşeală, însă astfel de greşeli te urmăresc toată viaţa.

 

Întrebat dacă îl va mai lăsa pe Mircea Lucescu să conducă, Rinat Ahmetov a spus că nu face economie la şoferi. "Astea sunt greşeli. Greşelile altora nu le ţii minte, dar ale tale costă foarte mult şi le ţii minte toată viaţa. Cred că Lucescu nu va mai conduce, poate, niciodată", a declarat Ahmetov, pe Aeroportul Băneasa.

Mircea Lucescu este în sala de operaţii, unde medicii îl supun unei intervenţii chirurgicale pentru a îndepărta din cavitatea toracică o cantitate mai mare de lichid acumulată sub dren, a declarat, duminică, pentru ProSport, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă, Bogdan Popescu. Mircea Lucescu a fost dus în sala de operaţii imediat după plecarea lui Rinat Ahmetov de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă după ce a fost supus unor investigaţii medicale, printre care electrocardiogramă şi computer tomograf. Managerul SUUB, Cătălin Cârstoiu, declara, vineri seară, că Lucescu are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax şi contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro