Vineri, 29 martie 2024 - 3:19:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VASLUI/ Fetiţă de cinci ani omorâtă de tatăl său


28 octombrie 2012

O fetiţă în vârstă de cinci ani din localitatea vasluiană Satu Nou a fost omorâtă, duminică, de către tatăl său, care a lovit-o cu o sapă în cap, bărbatul lovindu-şi şi tatăl, care în urma agresiunii a ajuns la spital în comă.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, bărbatul în vârstă de 42 de ani, din Satu Nou, comuna Soleşti, şi-a luat la bătaie fetiţa de cinci ani, dar şi tatăl, în vârstă de 66 de ani, lovindu-i în cap cu o sapă.

În urma agresiunii, fetiţa şi-a pierdut viaţa, iar bărbatul de 66 de ani a suferit răni grave. Potrivit poliţiştilor, după ce a comis crima bărbatul a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa unei maşini pe DN 24 Vaslui - Iaşi, însă şoferul a reuşit să-l evite. Ulterior, bărbatul a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui a mers la locuinţa bărbatului, însă fetiţa de 5 ani nu a mai putut fi salvată.

În ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 66 de ani, acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro