Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:53:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vremea rea face ravagii în ţară


3 decembrie 2012

În urma ploilor abundente, la Slobozia mai multe blocuri şi o grădiniţă au fost inundate. Pompierii au intervenit să scoată apa din casele oamenilor. Vremea a făcut prăpăd şi în Tulcea, Călăraşi şi Vrancea.

În cartierul Bora din Slobozia, mai multe apartamente de la parterul blocurilor au fost inundate.

"A venit din ce în ce mai multă, a început să plouă şi mai tare şi apă din ce în ce mai multă. Dimineaţa la 3 jumate când mi-a cerut fata apă, era casa plină cu apă, bucătăria, dormitorul, sufrageria tot", a spus un bărbat.

În judeţul Ialomiţa a plouat toată noaptea, astfel că a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate apa din mai multe locuinţe, o grădiniţă şi două restaurante.

Furtuna a făcut prăpăd şi la Tulcea. Mai multe acoperişuri de pe blocuri au fost smulse de vânt. Unul dintre acestea a distrus complet terasa unui restaurant. Furtuna a afectat şi acoperişul unei şcoli. În Călăraşi, vântul a smuls un acoperiş al unui bloc, iar mai multe locuinţe au fost inundate. Şi în Vrancea, 11 sate au rămas toată noaptea în beznă din cauza unei pene de curent provocată de ploi şi vânt.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro