CONTACT

Cel mai nou restaurant cu specific japonez din Londra va fi condus de un român

Bucătarul-șef al unui nou restaurant cu specific nipon (izakaya), ce promite să se impună drept unul dintre cele mai bune localuri de acest fel din Londra, va fi un inginer mecanic român care s-a reprofilat în Marea Britanie în tainele "haute cuisine", conform unui material publicat de Bloomberg.

Alex Crăciun, de 30 de ani, este cel ales de chef-ul și patronul de restaurante Jason Atherton pentru a conduce bucătăria de la "Sosharu", local ce se va deschide la Clerkenwell, în Londra, la 7 martie. Responsabilitatea va fi mare pentru Alex Crăciun. Jason Atherton este un chef celebru care și-a deschis recent un restaurant la Sydney și care deține un veritabil imperiu culinar cu locații în New York, Dubai, Shanghai, Singapore și Hong Kong. La Londra, el are cinci restaurante, printre care și cunoscutele "Pollen Street Social" și "Berners Tavern". "Sosharu" va fi cel de-al șaselea său local din Londra, iar Atherton își face deja planuri pentru un al șaptelea restaurant.

Pentru a se pregăti de conducerea restaurantului "Sosharu", Alex Crăciun s-a mutat în Japonia și a urmat timp de un an cursurile Școlii Culinare din Kyoto. El a lucrat la "Kikunoi", în Kyoto, sub îndrumarea lui Chef Yoshihiro Murata, dar și la RyuGin, sub îndrumarea lui Seiji Yamamoto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

Citește și...

Anunț public privind emiterea Deciziei de încadrare revizuită

Publicul interesat este informat asupra luării deciziei de încadrare...

Urs surprins de camerele de supraveghere rătăcind printre case, în Vălenii de Munte/ VIDEO

Urs surprins de camerele de supraveghere rătăcind printre case!...