Joi, 25 aprilie 2024 - 7:26:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO De ce va plăti CSM Ploieşti datoria personală a unuia dintre directorii adjuncţi! Motivarea instanţei


25 mai 2019

Judecătoria Ploieşti a decis ca CSM Ploieşti să plătească datoria personală a unui dintre directorii adjuncţi. Pentru că am fost acuzaţi în nenumărare rânduri de rea-voinţă şi uneori chiar de minciună publicăm motivarea intanţei în dosarul respectiv.

Dacă până acum CSM Ploieşti a plătit datorii (şi încă mai are de plătit) din perioada în care primarul Adrian Dobre şi aleşii PNL din Consiliul Local Ploieşti au decis că sportul nu este important şi au lăsat sportivii fără venituri, de această dată vorbim despre datoria personală a unuia dintre directorii adjuncţi ai instituţiei, datorie făcută cu mult înainte de a fi angajatul clubului.

Decizia deschide astfel Cutia Pandorei, mai mulţi creditori ai respectivului angajat anunţându-şi intenţia de a proceda la fel...Cu alte cuvinte....în loc să asigure tot ceea ce este necesar pentru desfăşurarea activităţii sportive şi pentru înregistrarea performanţelor în competiţii, clubul va achita datoriile de la...păcănele ale unuia dintre angajaţi.

Felicităm astfel juriştii clubului care au reuşit o performanţă nemaiîntâlnită în administraţia ploieşteană!

PS. Menţionăm că soluţia instanţei nu este definitivă, clubul având posibilitatea de a depune recurs până pe data de 27 mai.

 










Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro