Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:51:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fără graniţă la Prut: Gestul poliţiştilor de frontieră din România şi Republica Moldova


2 martie 2019

Reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră Română şi ai Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova s-au întâlnit în prima zi de martie la mjlocul podului rutier Albiţa-Leuşeni pentru a-şi dărui mărţişoare.

Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv când poliţiştii de frontieră de la Albiţa-Leuşeni sărbătoresc împreună ziua de 1 martie.

Poliţia de Frontieră vă doreşte o primăvară deosebită, plină de energie, culoare, emoţii şi realizări frumoase!”, a fost mesajul transmis de poliţiştii de frontieră din Republica Moldova colegilor din România, însoţit de simbolul primăverii.

Un soare timid primăvăratic şi un vânt rebel au fost martorii momentului plin de tinereţe, prospeţime şi căldură. Emoţii vii şi zâmbete calde au răsărit astăzi de ambele părţi ale râului Prut”, au transmis şi poliţiştii de frontieră din România.

Mărţişorul a fost înscris, în decembrie 2017, în Lista Reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanităţii a UNESCO. Dosarul a fost înaintat de România, Republica Moldova, Bulgaria şi Macedonia.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro