Joi, 26 aprilie 2018 - 8:13:58
EUR
EURO = 4.649 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.816 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Moartea nu are culoare politică. Doar ucide!


25 ianuarie 2016

Sistemul sanitar din România este o catastrofă. La conducerea Ministerului Sănătăţii s-au perindat o grămadă de incompetenţi numiţi politic, care au lins mierea din butoiul acestui minister plin de bani.

La un moment dat, am crezut că economistul Gheorghe-Eugen Nicolăescu a fost născut pentru a conduce Ministerul Sănătăţii. S-au schimbat guverne, s-au schimbat miniştri, individul ăsta a fost aproape mereu în fruntea acestui minister. În spitalele României mor oamenii cu zile, în chinuri, înjosiţi, în degradare umană, într-un mod nedemn de a muri. Mai Nicolăescule, mai javră ordinară, ministru' politic ce eşti. Tu şti câţi oameni au murit din incompetenţa ta în spitalele ministerului pe care l-ai condus? La tine nu contează decât banii pe care îi lingi din butoi, vieţile oamenilor nu au nici o valoare. Eşti un animal!

Mă uit că s-au înfiinţat CAS-uri, instituţii care stau pe maldăre de bani, care împart şi vehiculează sume astronomice. Mai CAS-urilor, în particular CAS Prahova, eu, subsemnatul Constantin Iancu, câţi bani v-am dat de când muncesc în România? Câţi bani aţi cheltuit cu mine, în ultimii 20 ani (că sunt inginer de 20 ani)? Mai CAS Prahova, mai Octavian Cătălin Maguleanu, Cătălin Stoea, Georgiana Albulescu unde sunt banii mei pe care vi i-am dat de 20 ani? Mai conducerea CAS Prahova, de ce mi-aţi furat banii, nenorociţilor?

Mai oameni buni, să ne înţelegem, sunt inginer de 20 ani, totdeauna am lucrat cu carte de muncă şi am avut un salariu relativ decent. Şi contribuţiile la CAS au fost pe măsură. Mai Nicolăescule, unde dracu' sunt banii mei plătiţi lunar? Nu că nu aş şti unde, întrebam şi eu aşa... .

Mi-aţi trimis prin poşta o panaramă numită card de sănătate. Mai animalelor de la CAS Prahova şi din Ministerul Sănătăţii, câţi bani sunt pe cardul ăsta, de când cotizez la voi? Dacă mă duc să-l bag în bancomat şi să cer un extras de cont, ce obţin idioţilor? Nimic, absolut nimic! Deci voi mă furaţi de 20 ani... Nu că nu aş fi ştiut.

Din nefericire, mama mea, pensionara MAPN, a avut de-a face cu sistemul de sănătate ticăloşit al României. Suferă de parkinson, o boală degenerativă incurabilă a zilelor noastre. A trebuit să o conduc de mai multe ori la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, la secţia Neurologie, unde şefa de secţie era doctoriţa Marilena Costache. Este incredibil ce-am putut să văd acolo. O mare de oameni pe culoarul de la Neurologie care o aşteptau pe dna. dr. Costache să se sinchisească să-i consulte, pe fiecare după... posibilităţile materiale.

Mă uitam îngrozit cum o individă care nu are absolut nici o treabă cu medicina, îşi umplea buzunarele cu spăgi şi le prescria bolnavilor tratamente "din carte". Este şi asta o metodă de tratament şi de a face bani, să aplici strict litera cărţii. Dacă moare pacientul, n-a avut zile săracul ... .

Mă întrebam în sinea mea, ce înseamnă un infractor. Ăla care fură o găină, ăla care fură un miliard, sau ăla care ia şpagă doar un milion şi-ţi prescrie piramidon ca să trăieşti? Fiind vorba despre viaţă şi moarte, am conchis că infractorul este ăla care îţi ia şi ultimul milion din buzunar prescriindu-ţi piramidon în loc de Requip ca să trăieşti.

La conducerea CAS Prahova s-au perindat o grămadă de incompetenţi politici până acum (toţi cu "salarii nesimţite"). La conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au schimbat conduceri peste conduceri. Parcă ultimul director a fost arestat de DNA pentru şpagă.

Dar oamenii mor în continuare în acest spital, DNA-ul nu poate reţine Moartea nici măcar pentru 24 ore. DNA-ul combate doar corupţia, nu şi incompetenţa. DNA-ul nu ştie că Secţia de Neurologie a fost condusă de şpăgăriţa Marilena Costache, medic primar neurolog şpăgar. DNA-ul nu ştie şi nu are cum să ştie că din cauza acestei şpăgăriţe, o mare de lume (care aşteaptă umil consultaţia pe holul Spitalului Judeţean Ploieşti) suferă. DNA-ul nu ştie că anual mor sute de oameni din cauza acestei şpăgăriţe incompetente.

Oamenii plătesc CAS dar mor pe capete pentru simplul motiv că medicii nu răspund în faţa nimănui, pentru că DNA nu poate reţine moartea, care nu are culoare politică. Doar ucide şi atât!

În foto, neuroloaga morţii, dna. dr. Costache Marilena. Fugiţi oameni buni de ea, dacă vreţi să trăiţi! Nici măcar nu mai întreb cine o ţine în funcţie pe şpăgăriţa asta.

Sursa foto: Facebook


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(2099 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Siteuri profesionale la preturi incredibil de mici

Cristi Cimpeanu foto

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Este o zi favorabila in general, in care aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus. Sunt favorizate in special relatiile cu colegii de munca si partenerii de afaceri, precum si demararea unor proiecte sau activitati noi. Aveti capacitatea de a lua decizii inspirate in chestiuni financiare, asa ca puteti face planuri privind investii pe termen mediu si lung. In a doua parte a zilei este posibil sa aveti musafiri sau sa primiti vesti de la cineva de departe. taur In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care va impiedica sa va respectati programul stabilit pentru azi. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va ingrijorati, fiindca schimbarile survenite par sa va fie favorabile. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care este dispusa sa va ajute sa demarati o activitate extraprofesionala. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.
GEMENI RAC
gemeni Contextul astral al zilei este favorabil studiului, calatoriilor in interes personal si comunicarii. Este posibil sa suferiti o deziluzie in plan sentimental, dar sunteti capabil sa o depasiti destul de usor. Sunteti activ in societate si simtiti ca prietenii va sunt aproape. Va recomandam sa nu neglijati odihna. rac Este o zi favorabila in toate domeniile si aveti sanse mari sa depasiti usor eventualele dificultati si sa realizati tot ce v-ati propus.Sunt favorizate mai ales studiile aprofundate, examenele si sustinerea unor lucrari sau proiecte. Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga foarte bine, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie persoanei iubite.
LEU FECIOARĂ
leu Este o zi favorabila in plan financiar. La locul de munca si in afaceri aveti posibilitatea sa obtineti cu usurinta mici castiguri. Este posibil sa faceti planuri in ceea ce priveste o investitie pe termen lung sau studiile unui membru al familiei. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa nu neglijati odihna fecioara In prima parte a zilei s-ar putea ivi posibilitatea de a demara o afacere noua pe cont propriu. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti sa luati o decizie azi, fiindca exista riscul sa nu fie cea mai buna.Este de asteptat ca relatia cu persoana iubita sa decurga fara probleme deosebite. Aveti ocazia sa petreceti impreuna o seara romantica.
BALANŢĂ SCORPION
balanta S-ar putea sa fiti tentat sa refuzati propunerea unei persoane apropiate de a face o mica afacere impreuna. Va sfatuim sa analizati propunerea cu atentie, pentru ca sunt sanse ca afacerea sa fie mai avantajoasa decat pare.Ar fi bine sa acordati mai multa atentie chestiunilor profesionale urgente, pentru ca altfel exista riscul sa suferiti o pierdere sau o penalizare.In a doua parte a zilei este recomandabil sa fiti cumpatat la masa, pentru a evita o posibila problema de sanatate. scorpion In prima parte a zilei este posibil sa aveti de facut cateva drumuri scurte in interes profesional, pentru a rezolva o chestiune birocratica sau juridica. Puteti fi optimist, fiindca aveti sanse sa obtineti ceea ce doriti.Daca aveti ezitari in privinta unei investitii pe termen scurt, eastrolog.ro va sugereaza sa apelati la sprijinul financiar si sfaturile unei persoane apropiate cu experienta in domeniu.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator In prima parte a zilei s-ar putea sa aflati ca in curand va trebui sa faceti o deplasare in interes profesional.Contextul astral al zilei este favorabil pentru sustinerea unui examen sau prezentarea unui proiect.De asemenea, este o zi buna pentru a face planuri de viitor pe termen lung capricorn La locul de munca sau in afaceri pot avea loc schimbari care va favorizeaza. Eastrolog.ro va semnaleaza ca in contextul astral de azi posibilitatea sa va asumati noi responsabilitati si sa va faceti remarcat prin initiative inspirate.In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti vesti bune de la o ruda despre care nu mai stiati nimic de mult timp. Este posibil sa aflati despre casatoria unor persoane cunoscute.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Contextul astral al zilei de azi va este favorabil in plan profesional si in afaceri. Aveti posibilitatea sa finalizati lucrari incepute mai demult. Este de asteptat sa va simtiti in forma si bine dispus. Aveti capacitatea sa luati decizii corecte cu privire la chestiunile financiare. Este o zi buna pentru comunicarea cu partenerul de viata si cu prietenii. Va sfatuim sa nu va uitati promisiunile. pesti Chiar daca nu sunteti foarte multumit de situatia financiara, forma fizica si psihica excelenta va ajuta sa depasiti mai usor grijile de zi cu zi.In a doua parte a zilei este posibil sa faceti planuri pentru o calatorie in interesul familiei. Pentru a evita surprizele neplacute, eastrolog.ro va recomanda sa contati numai pe banii pe care ii aveti deja
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro