Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:06:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Afla preferinţele pariorilor în materie de case de pariuri


16 iunie 2017

Sunt foarte mari sansele ca pasionatii de sport care au descoperit de curand mirajul pariurilor online sa doreasca a se inregistra la o casa de pariuri din mediul online cu scopul de a-si arata maiestria in ceea ce priveste pariurile. Aici ne referim in special la tinerii cu varsta peste 18 ani, care vad in aproape orice o oportunitate de a face bani, insa si la persoanele trecute de prima tinerete.

Principala problema cu care se confrunta astfel de pariori “debutanti” o reprezinta alegerea casei de pariuri. Pentru a isi face o idee despre casa online care se pliaza cel mai bine pe gusturile lor, acestia cauta tot felul de informatii care ii ajuta sa plaseze “o bila alba” sau “o bila neagra” in dreptul acelei case de pariuri.

Informarea poate veni din diverse surse: de la prieteni, din reclamele publicitare vazute la televizor/ziar sau dintr-un articol scris pe Internet. Cea mai subiectiva informatie o reprezinta cea provenita din reclamele publicitare. In acest caz, reclama este menita sa scoata in evidenta punctele tari ale respectivei case, poate chiar si “sa le pompeze” putin. Evident, fiind vorba despre o reclama contracost, pe care o vor vedea sute de mii, poate chiar milioane de oameni, ar fi fost culmea ca prin acea reclama casa de pariuri sa nu fie ridicata in slavi. Faptul ca ne sunt aratate doar punctele tari ne poate duce insa pe o pista gresita.

La fel de subiective pot fi si informatiile venite de la prieteni, care nu baga de seama punctele slabe ale acelei case de pariuri si asta deoarece nu ii afecteaza in procesul lor de pariere. Aceste puncte slabe ar putea fi lipsa unui bonus de inregistrare, cote modeste, oferta slaba a pariurilor live, lipsa de promotii, de live chat etc. Pentru noi aceste criterii ar putea fi unele importante in efectuarea unei alegeri.

O lipsa de obiectivism intalnim si la majoritatea articolelor scrise pe Internet despre o anumita casa online. Asta deoarece autorul articolului doreste ca prin publicatia sa sa sublinieze doar punctele tari ale acelei case. In acest fel, dupa lecturarea articolului utilizatorul ar fi mai tentat sa isi creeze cont de pe linkul de afiliere pus la dispozitie pe respectiva pagina decat daca i s-ar fi prezentat si punctele slabe.

Unde putem gasi obiectivism legat de casele de pariuri?

Astfel, ne este destul de greu sa gasim, fie ca vorbim de articole pe Internet, fie pe alte canale, o parere obiectiva legata fie si de o singura casa online. Daca vei accesa insa site-ul Intelbet vei avea surpriza placuta de a constata ca aici sunt prezentate toate casele de pariuri online licentiate la ONJN.  Pentru a lectura recenzia fiecareia nu trebuie decat sa dai click pe butonul “recenzie” din dreptul fiecarei case de pariuri. Recenzia este obiectiva pentru fiecare casa, aceasta continand cate 3 puncte tari si 3 puncte slabe.

Rolul principal al site-ului Intelbet este acela de a ajuta pariorii sa se inregistreze la casa de pariuri pe care ei o considera buna.  De aceea in partea stanga, in sectiunea “Case de pariuri”, gasim un clasament al acestor case in functie de oferta, de cotele oferite, de bonusul de inregistrare etc., acestea fiind grupate in 3 categorii: bune, medii si mediocre.

De asemenea, in subsectiunea “Ratingul pariorilor” putem afla si preferintele utilizatorilor Intelbet in materie de case de pariuri. In acest moment, pe primele doua locuri in acest top se afla doua case care beneficiaza si de agentii stradale, astfel trebuind sa tii cont ca avem multi votanti ce au ales aceste case exclusiv din punct de vedere al ofertei offline.

La inceputul articolului spuneam ca parerea unui prieten legata de o anumita casa de pariuri poate fi subiectiva, astfel nefiind convinsi ca merita sa ne creem cont la acea casa doar din acest motiv. In schimb, daca mai multe sute de pariori de pe un site aleg o anumita casa de pariuri online este clar ca aceasta nu are cum sa fie una slaba.

Insa Intelbet nu te ajuta doar in cazul in care doresti sa-ti alegi casa de pariuri la care iti vei crea cont, ci iti poate da o mana de ajutor si daca intampini probleme cu acea casa. Daca se intampla asta, este suficient sa accesezi casa de pariuri la care intampini problema si sa o mentionezi in rubrica “Adauga o reclamatie”. In scurt timp reclamatia ta va fi analizata si trimisa catre un operator al acelei case online in incercarea de a fi rezolvata in favoarea ta.

Amatorii de concursuri sportive gratuite vor fi si ei interesati de site-ul Intelbet, deoarece in fiecare luna este organizat un concurs in care trebuie doar sa alegi daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare. Prinre acesti tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Totodata, Intelbet  propune ocazional cateva concursuri pentru a puncta evenimente fotbalistice importante, cum ar fi Cupa Confederatiilor din aceste zile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro