CONTACT

Calitatea apei în Prahova în data de 21 iulie

HIDRO PRAHOVA S.A. informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

Vă prezentăm valorile indicatorilor fizico-chimici și bacteriologici pentru măsurătorile efectuate în perioada 17 – 18 iulie 2023, conform frecvenței de monitorizare avizată de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

17.07.2023

AZUGA:   

·       clor rezidual liber: 0.42 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)

·       turbiditate: 0.55 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU

·       indicatori bacteriologici – absent

BUȘTENI:  

·       clor rezidual liber: 0.10 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)

·       turbiditate: 0.39 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU

·       indicatori bacteriologici – absent 

CÂMPINA: 

·       clor rezidual liber: 0.45 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)

·       turbiditate: 1.18 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU

·       indicatori bacteriologici – absent

18.07.2023

SINAIA:    

·       clor rezidual liber: 0.26 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)

·       turbiditate: 0.25 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU

·       indicatori bacteriologici – absent

BREAZA: 

·       clor rezidual liber: 0.34 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)

·       turbiditate: 0.88 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU

·       indicatori bacteriologici – absent 

COMARNIC:

·       clor rezidual liber: 0.37 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1-0.5 mg/l)

·       turbiditate: 1.56 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU

·       indicatori bacteriologici – absent

Următorul buletin informativ referitor la calitatea apei în Prahova va fi emis de societatea HIDRO PRAHOVA S.A. în data de 28 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

Citește și...