Sâmbătă, 3 iunie 2023 - 8:56:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Faţă/ Verso” – cea mai nouă emisiune din grila Ploieşti TV


7 aprilie 2023

 

Premieră în media din Regiunea Muntenia. Ploieşti TV propune o nouă abordare a subiectelor importante prin talk show-ul Faţă/ Verso realizat de Alina Tănăsescu. 

Invitatul permanent al Alinei Tănăsescu va fi Sarmiza Andronic, un nume care nu are nevoie de nicio prezentare. 

Împreună vor analiza temele zilei, le vor întoarce pe toate feţele, vor discuta cu invitaţi din toate domeniile pentru a prezenta telespectatorilor doar ADEVĂRUL. Cele două realizatoare vor dezbate şi subiecte legate de Republica Moldova, adresându-se nu doar Prahovei, Buzăului şi Dâmboviţei, dar şi românilor de peste Prut. 

„Faţă/ Verso” se va difuza pe Ploieşti TV de luni până joi, între orele 18.30 - 19.30.

„ Este o provocare pentru mine şi mi-am propus o emisiune dinamică, cu invitaţi de marcă. Ne dorim să abordăm teme diverse, neexistând niciun subiect interzis. Va fi o emisiune interactivă, iar telespectatorii vor avea la dispoziţie pagina de Facebook a emisiunii, adresa noastră de mail, dar şi numerele de telefon ale redacţiei. Toate problemele semnalate vor deveni teme la Faţă/ Verso, pentru că Regiunea Muntenia are nevoie de o altă abordare pe piaţa media”, spune Alina Tănăsescu, realizatoarea show-ului. 

Sarmiza Andronic, un nume foarte cunoscut de la televiziunile naţionale, a acceptat provocarea Alinei şi va fi invitatul permanent al „Faţă/Verso” : „ Nu cunosc Ploieştiul, dar cunosc ploieştenii şi am acceptat cu mare plăcere invitaţia de a fi parte a echipei emisiunii Faţă/ Verso.”.

Prima ediţie a emisiunii „Faţă/ Verso”  va putea fi vizionată luni, 10 aprilie, 2023, începând cu ora 18.30, live la Ploieşti TV, singura televiziune din Prahova. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 mai 2023
Autentificare
stiriactuale.ro