Duminică, 20 ianuarie 2019 - 9:26:26
EUR
EURO = 4.6975 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 4.1192 RON
Dolarul american a crescut
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Termeni şi Condiţii de Utilizare


Acest document stabileste termenii si conditiile în care puteti utiliza site-ul http://stiriactuale.ro, numit generic în continuare Stiri Actuale.


Accesul si utilizarea site-ului http://stiriactuale.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA


Stiri Actuale ofera acces liber si neîngradit la site-ul http://stiriactuale.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti toate informatiile existente pe acest site.


Stiri Actuale sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse world wide web. Stiri Actuale nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Stiri Actuale nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau în legatura cu folosirea sau încrederea în informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.


Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Stiri Actuale prin intermediul site-ului într-un mod care violeaza legislatia româneasca sau internationala în materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea juridica a persoanei care realizeaza astfel de actiuni.


Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei în vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Stiri Actuale sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.


Orice eventual litigiu în legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din România.


Stiri Actuale foloseste informatii de pe internet. Daca orice informatie publicata pe acest site încalca drepturile de autor, marca sau proprietate intelectuala în mod involuntar, va rugam sa ne contactati cât mai urgent, pentru a înlatura de pe Stiri Actuale aceste informatii.


Stirile care citeaza sau folosesc informatii existente pe alte site-uri web, sunt redate cu citarea sursei de unde au fost preluate si cu legaturi catre autorii lor. Daca autorii considera ca informatiile prezentate încalca drepturile de autor, marca sau proprietate intelectuala, sunt rugati sa ne sesizeze acest lucru, pentru a înlatura materialele care violeaza aceste drepturi.


2. REGULI DE UTILIZARE


Sunt permise:


- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;


Nu sunt permise:


- încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau încercarea de a actiona în acest scop;
- încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Stiri Actuale sau a retelei Stiri Actuale sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Stiri Actuale care nu sunt publice, fara autorizatie;
- încercarea de a interveni în functionarea serverelor de hosting sau în reteaua Stiri Actuale prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
- introducerea comentariilor cu caracter obscen sau a comentarii multiple la materialele publicate.În sectiunea de socializare pot fi gasite poze ale utilizatorilor din categoria adult. Este optiunea fiecarui utilizator de a posta ce poze doreste si echipa noastra nu îngradeste acest lucru, atâta timp cât nu se încalca legile dreptului de autor. Daca imaginile postate de utilizatori aduc ofense altor persoane sau încalca legile drepturilor de autor, va rugam sa ne semnalati aceste abuzuri.


Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspundereajuridica. Stiri Actuale va investiga faptele care implica asemenea încalcari, cooperând cu autoritatile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încalcari.


3. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE


Acceptând sa utilizati acest site, declarati în mod expres si implicit ca întelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:


- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Stiri Actuale se absolva în mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.


Stiri Actuale nu ofera nici o garantie ca:


- informatiile vor împlini toate cerintele dumneavoastra,
- serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere,
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele,
- orice eroare de program va fi corectata.


Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.


Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Stiri Actuale sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres în Termenii si conditiile de utilizare.


4. LIMITAREA RASPUNDERII


Stiri Actuale nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Stiri Actuale a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultând din:


- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii începute prin/ de pe site-ul Stiri Actuale;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.


Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Stiri Actuale, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati.


Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.


Acest site este oferit în aceasta forma fara alte garantii. Stiri Actuale nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.


Stiri Actuale nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile în care utilizatorul îsi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Stiri Actuale.


Politica site-ului http://stiriactuale.ro este de a nu accepta sau de a nu lua în consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Stiri Actuale, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de catre Stiri Actuale, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.


http://stiriactuale.ro foloseste scipturi speciale pentru pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc în cazul în care sunt interceptate de terte parti.


Pe site-ul http://stiriactuale.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagâni ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Stiri Actuale si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.


Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi facuta publica în aceasta pagina si va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.


Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie
Horoscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Persoana iubita ar putea sa interpreteze gresit dorinta dumneavoastra de a avea mai multa libertate de miscare. Prin urmare, eastrolog.ro va sfatuieste sa va exprimati cat mai clar ideile, ca sa evitati o neintelegere cu consecinte neplacute. In plan profesional si in afaceri, va sfatuim sa va abtineti de la actiuni speculative, fiindca este posibil ca intuitia sa va insele. taur In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, din cauza carora relatiile cu cei din jur pot avea de suferit. Se pare ca resimtiti oboseala acumulata in ultima perioada. N-ar strica sa va odihniti mai mult. Daca se iveste ocazia sa participati la o intrunire cu persoane apropiate impreuna cu persoana iubita, va recomandam sa profitati.
GEMENI RAC
gemeni Este posibil ca relatia cu partenerul de viata sa aiba de suferit din cauza unor neintelegeri de moment. Pentru a evita o cearta, eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul si sa fiti cat mai diplomat. In a doua parte a zilei, sfaturile unui barbat va pot ajuta sa depasiti mai usor momentele tensionate si sa restabiliti armonia in camin rac Este posibil sa constatati ca o afacere in care v-ati pus mari sperante nu merge asa cum v-ati dorit si nu produce beneficii pe masura asteptarilor. Azi eastrolog.ro va recomanda sa nu va asumati niciun risc, pentru ca va puteti alege cu pagube importante. In familie, va sfatuim sa va temperati impulsivitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu. In partea a doua a zilei este posibil sa primiti oaspeti din alta localitate, care va aduc o veste buna.
LEU FECIOARĂ
leu In prima parte a zilei este posibil sa faceti o scurta calatorie in interes personal. Va sfatuim sa fiti foarte atent la acte si la bagaje, pentru ca exista riscul sa pierdeti ceva. Sunt sanse sa vi se propuna o colaborare tentanta. Sfatul eastrologului este sa nu va grabiti sa decideti azi. Ar fi bine sa luati in considerare timpul liber de care dispuneti si sa va consultati cu partenerul de viata fecioara In prima parte a zilei este posibil sa fiti cam confuz si nehotarat si sa intampinati dificultati in comunicarea cu cei din jur. Va sfatuim sa nu va implicati mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu le duceti la bun sfarsit si chiar sa faceti greseli costisitoare. Dupa-amiaza sunt sanse sa va reveniti din starea de confuzie si sa petreceti momente placute in mijlocul familiei.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Azi este posibil sa aveti dificultati de comunicare si, prin urmare, sa apara neintelegeri cu colegii sau chiar cu familia. Recomandarea eastrolog.ro este sa amanati discutarea chestiunilor importante, iar pe cele care nu suporta amanare sa le abordati cu multa atentie. S-ar putea sa va simtiti obosit si sa va ganditi sa renuntati la o calatorie planificata impreuna cu partenerul de viata scorpion Daca reusiti sa va temperati spiritul critic, azi puteti avea realizari importante si castiguri pe masura. Fiindca exista riscul sa declansati o cearta, eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti grija cum vorbiti cu partenerul de viata si cu persoanele mai varstnice. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti cautat de un prieten care v-a pregatit o surpriza placuta.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Aveti posibilitatea sa incepeti o afacere la care va ganditi de multa vreme. Nu va lipsesc ideile, iar cu banii va puteti descurca usor. Dupa-amiaza s-ar putea sa va intalniti cu prietenii, dar exista riscul ca membrii familiei sa va reproseze ca ii neglijati. Va recomandam sa fiti cat mai diplomat in relatia cu persoana iubita. capricorn La locul de munca sau in afaceri, aveti tendinta de a deveni impulsiv si de a va pierde rabdarea destul de repede, riscand sa tensionati relatiile cu colegii sau cu partenerii. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti invitat la o intrunire la care partenerul de viata nu ar vrea sa mergeti. Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de flexibilitate si sa cautati o solutie de compromis. Nu este exclus sa vi se reproseze ca aveti obiceiul sa faceti numai ce va convine.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va ocupati suficient de problemele familiei. Cu rabdare si tact, puteti evita o cearta. In plan profesional sau in afaceri, ar fi bine sa fiti cat mai prudent. Nu este exclus sa va confruntati cu probleme juridice. pesti Este posibil sa renuntati la plecarea intr-o calatorie, din cauza unei neintelegeri cu partenerul de viata. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va sfatuim sa fiti diplomat pentru a evita o cearta. In activitatea profesionala este posibil sa resimtiti o stare de oboseala si sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala. Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 ianuarie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro