Joi, 21 martie 2019 - 7:53:56
EUR
EURO = 4.7433 RON
Moneda euro a scazut
USD
USD = 4.1707 RON
Dolarul american a scazut
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Termeni şi Condiţii de Utilizare


Acest document stabileste termenii si conditiile în care puteti utiliza site-ul http://stiriactuale.ro, numit generic în continuare Stiri Actuale.


Accesul si utilizarea site-ului http://stiriactuale.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA


Stiri Actuale ofera acces liber si neîngradit la site-ul http://stiriactuale.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti toate informatiile existente pe acest site.


Stiri Actuale sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse world wide web. Stiri Actuale nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Stiri Actuale nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau în legatura cu folosirea sau încrederea în informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.


Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Stiri Actuale prin intermediul site-ului într-un mod care violeaza legislatia româneasca sau internationala în materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea juridica a persoanei care realizeaza astfel de actiuni.


Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei în vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Stiri Actuale sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.


Orice eventual litigiu în legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din România.


Stiri Actuale foloseste informatii de pe internet. Daca orice informatie publicata pe acest site încalca drepturile de autor, marca sau proprietate intelectuala în mod involuntar, va rugam sa ne contactati cât mai urgent, pentru a înlatura de pe Stiri Actuale aceste informatii.


Stirile care citeaza sau folosesc informatii existente pe alte site-uri web, sunt redate cu citarea sursei de unde au fost preluate si cu legaturi catre autorii lor. Daca autorii considera ca informatiile prezentate încalca drepturile de autor, marca sau proprietate intelectuala, sunt rugati sa ne sesizeze acest lucru, pentru a înlatura materialele care violeaza aceste drepturi.


2. REGULI DE UTILIZARE


Sunt permise:


- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;


Nu sunt permise:


- încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau încercarea de a actiona în acest scop;
- încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Stiri Actuale sau a retelei Stiri Actuale sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Stiri Actuale care nu sunt publice, fara autorizatie;
- încercarea de a interveni în functionarea serverelor de hosting sau în reteaua Stiri Actuale prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
- introducerea comentariilor cu caracter obscen sau a comentarii multiple la materialele publicate.În sectiunea de socializare pot fi gasite poze ale utilizatorilor din categoria adult. Este optiunea fiecarui utilizator de a posta ce poze doreste si echipa noastra nu îngradeste acest lucru, atâta timp cât nu se încalca legile dreptului de autor. Daca imaginile postate de utilizatori aduc ofense altor persoane sau încalca legile drepturilor de autor, va rugam sa ne semnalati aceste abuzuri.


Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspundereajuridica. Stiri Actuale va investiga faptele care implica asemenea încalcari, cooperând cu autoritatile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încalcari.


3. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE


Acceptând sa utilizati acest site, declarati în mod expres si implicit ca întelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:


- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Stiri Actuale se absolva în mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.


Stiri Actuale nu ofera nici o garantie ca:


- informatiile vor împlini toate cerintele dumneavoastra,
- serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere,
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele,
- orice eroare de program va fi corectata.


Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.


Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Stiri Actuale sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres în Termenii si conditiile de utilizare.


4. LIMITAREA RASPUNDERII


Stiri Actuale nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Stiri Actuale a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultând din:


- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii începute prin/ de pe site-ul Stiri Actuale;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.


Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Stiri Actuale, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati.


Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.


Acest site este oferit în aceasta forma fara alte garantii. Stiri Actuale nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.


Stiri Actuale nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile în care utilizatorul îsi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Stiri Actuale.


Politica site-ului http://stiriactuale.ro este de a nu accepta sau de a nu lua în consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Stiri Actuale, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de catre Stiri Actuale, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.


http://stiriactuale.ro foloseste scipturi speciale pentru pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc în cazul în care sunt interceptate de terte parti.


Pe site-ul http://stiriactuale.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagâni ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Stiri Actuale si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.


Stiri Actuale îsi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi facuta publica în aceasta pagina si va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.


Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Sondaj de opinie

Sunteţi mulţumiţi de activitatea Consiliului Local Sulina?
  •   DA
  •   NU

    
NOTĂ: se poate vota o singură dată în 24 ore.


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie
Horoscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Se pare ca sunteti plin de energie si aveti cateva idei ingenioase. Puteti avea succes in afaceri si calatorii, in sustinerea examenelor si in cultivarea relatiilor sociale.In a doua parte a zilei este posibil sa aveti o intalnire neasteptata, in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul pentru ziua urmatoare.Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati hotararile pripite, care ar putea sa tulbure armonia din familie taur Se intrevede o zi incarcata. Ca sa puteti rezolva tot ce v-ati propus pentru azi, eastrolog.com va recomanda sa va organizati timpul cat mai eficient.Farmecul personal va poate ajuta sa rezolvati intr-o maniera diplomatica o situatie tensionata.Daca sunteti in cautarea unui nou loc de munca, astazi aveti sanse mari sa il gasiti
GEMENI RAC
gemeni Puteti obtine beneficii materiale importante, cu conditia sa va temperati spiritul critic.Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de stapanire de sine in discutiile cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita conflictele.Spre seara s-ar putea sa primiti vizita unei persoane apropiate care va da o veste buna in legatura cu o calatorie rac Dificultatile financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme va ofera o motivatie suplimentara pentru a munci cu perseverenta.La locul de munca sau in afaceri sunt sanse sa aveti realizari importante, care va vor aduce in curand si satisfactii materiale.Chiar daca va simtiti in forma si plin de energie, eastrolog.eu va recomanda sa fiti prudent si sa nu neglijati odihna
LEU FECIOARĂ
leu Azi sunt favorizate calatoriile in interes profesional sau de afaceri.Dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala care va framanta de ceva timp.Pe plan financiar, se pare ca parcurgeti o perioada mai dificila. Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare, fiindca sunt sanse ca situatia sa se imbunatateasca in curand fecioara In prima parte a zilei aveti sanse de succes intr-o activitate extraprofesionala, datorita colaborarii excelente cu o persoana apropiata.S-ar putea sa vi se ofere ocazia unei investitii profitabile. Pentru a reduce riscurile, ar fi bine sa va sfatuiti sau chiar sa va asociati cu o persoana apropiata care are experienta in domeniu.Este posibil sa aveti de luat o decizie in legatura cu o calatorie pe care v-ati planificat sa o faceti in aceasta perioada. Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont de beneficiile potentiale pe termen lung
BALANŢĂ SCORPION
balanta Este un moment favorabil pentru a incepe sa puneti in aplicare un proiect menit sa va ajute sa va afirmati in plan profesional. Sunt sanse sa obtineti si beneficii materiale, cu conditia sa aveti rabdare.Relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa fie foarte bune.Eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de acest context favorabil, dar sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare scorpion In plan profesional sau in afaceri este o zi buna pentru a va ocupa de probleme delicate. Aveti sanse sa finalizati o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma.Astazi puteti rezolva mai usor decat de obicei diverse probleme de natura financiara.Eastrolog.ro va recomanda sa aveti grija sa va respectati promisiunile
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Aveti ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare.La locul de munca sau in afaceri este foarte posibil sa fiti apreciat de superiori sau de parteneri pentru ingeniozitatea si ambitia de care dati dovada.Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu puneti la suflet barfele unei femei din anturaj capricorn In cursul diminetii este posibil sa aflati ca va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri.Este o zi buna pentru negocieri, pentru prezentarea unor proiecte noi si pentru activitati de promovare a produselor sau serviciilor proprii.A doua parte a zilei este favorabila intrunirilor cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de ocazie, pentru ca sunt sanse sa va faceti noi prieteni
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Azi s-ar putea ivi ocazia de a obtine venituri suplimentare dintr-o colaborare.Aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare dificila, cu mai putin efort decat v-ati asteptat.Eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile de orice fel. In caz contrar, riscati sa pierdeti mult pesti Daca vi se propune un nou loc de munca, eastrolog.ro va recomanda sa nu va grabiti sa refuzati. Astazi sansa este de partea dumneavoastra.Este posibil ca o persoana apropiata sa va sugereze o idee buna pentru activitatea profesionala sau pentru afaceri. Ar fi bine sa o discutati si cu partenerul de viata.Seara este favorabila intrunirilor cu prietenii
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 martie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro