Joi, 28 martie 2024 - 11:53:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 15 august 2012


Berbec Berbec: Se pare ca aveti dificultati de concentrare, care va reduc ramdamentul la locul de munca. Cu toate acestea, reusiti sa contribuiti la dezamorsarea unei situatii conflictuale dintre colegii de serviciu. In familie, va recomandam sa fiti diplomat si sa ascultati si parerile persoanelor mai in varsta. Spre seara, primiti vizita unui prieten.
Taur Taur: Incepeti ziua plin de entuziasm si va simtiti instare sa incepeti o noua lucrare. Revine in actualitate o problema careia nu i-ati acordat atentia cuvenita cu cateva zile in urma. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu.
Gemeni Gemeni: Nu este momentul sa va asumati rolul de mediator intr-un conflict. S-ar putea sa gresiti si chiar sa amplificati starea de tensiune. Daca acordati mai multa atentie problemelor partenerului de viata, puteti evita o neintelegere din familie, pe tema cheltuielilor.
Rac Rac: Ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati. Se pare ca nu aveti energie nici pentru a termina ceea ce ati inceput. De asemenea, va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca astazi sunteti predispus la o stare de tensiune nervoasa.
Leu Leu: Va recomandam sa nu va faceti un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevazute, care va obliga sa va schimbati programul. In cursul diminetii, sunteti nevoit sa plecati intr-o scurta calatorie in interes de serviciu. Partenerul de viata este nemultumit. Nu va iesiti din fire!
Fecioară Fecioară: In prima parte a zilei, nervozitatea va poate pune in situatii delicate fata de prieteni si de familie. Initiativele dumneavoastra nu sunt prea bine primite astazi. Nu are rost sa insistati. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda mai in varsta si sa acordati mai mult timp odihnei.
Balanţă Balanţă: In cursul diminetii, s-ar putea ca seful sa va admonesteze pentru ca nu ati terminat o lucrare la timp. Chiar daca nu este numai vina dumneavoastra, va sfatuim sa va sustineti cauza cu mult calm. O persoana mai in varsta va ajuta sa rezolvati repede situatia.
Scorpion Scorpion: Sunteti preocupat de afaceri si neglijati relatiile sentimentale. Din acelasi motiv, in partea a doua a zilei, refuzati sa mergeti intr-o vizita la prieteni. Va afatuim sa acordati mai mult timp partenerului de viata si pietenilor, mai ales daca va solicita sprijinul.
Săgetător Săgetător: Este posibil sa apara probleme pe plan sentimental. Neintelegerile se clarifica dupa o discutie sincera cu persoana iubita. Sfaturile unei persoane mai in varsta va ajuta sa rezolvati o problema financiara.
Capricorn Capricorn: Sunteti nervos din cauza unei vesti neplacute de la persoana iubita. Daca nu va stapaniti impulsivitatea, puteti declansa discutii aprinse cu cei din jur. Pastrati-va calmul si incercati sa fiti mai intelegator!
Vărsător Vărsător: Astazi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri sau de natura sentimentala. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita luciditate si putere de concentrare. Acordati mai multa atentie relatiilor cu partenerul de viata!
Peşti Peşti: Doriti sa plecati intr-o calatorie de afaceri, dar partenerul de viata nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din camin sa se tensioneze. Va puteti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta. Spre seara, primiti musafiri care va fac o deosebita placere.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro