Joi, 13 iunie 2024 - 12:35:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Demarare proces de recepţie lucrări pentru investiţia „Extindere reţea de canalizare în oraşele Câmpina, Băneşti şi Vălenii de Munte, judeţul Prahova” (CL8 fazat)


6 iunie 2024

 

HIDRO Prahova S.A. anunţă că, începând cu data de 06.06.2024, demarează procesul de recepţie a lucrărilor de investiţii din sectorul Câmpina, care face parte din contractul de lucrări „Extindere reţea de canalizare în oraşele Câmpina, Băneşti şi Vălenii de Munte, judeţul Prahova” (CL8 fazat).

 

Contractul mai sus menţionat este parte integrantă a proiectului “Fazarea Proiectului Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Prahova”.

 

Valoarea investiţiei, conform devizului general de lucrări, este de 42.332.352,36 lei fără TVA.

 

În cadrul proiectului, în Câmpina, s-au realizat lucrări de extindere a reţelei de canalizare pe o lungime de 28,721 km, instalându-se, de asemenea, 17 staţii de pompare şi conectându-se 1960 racorduri.

 

Această etapă confirmă că lucrările realizate până în prezent sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate şi specificaţii tehnice impuse, reprezentând un pas esenţial spre finalizarea completă a contractului.

 

HIDRO Prahova S.A. asigură că desfăşurarea procesului de recepţie a lucrărilor de investiţii din sectorul Câmpina va fi realizat cu acurateţe şi profesionalism, pentru a îndeplini în totalitate obiectivele propuse în cadrul proiectului.

 

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro