Duminică, 29 septembrie 2024 - 12:26:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tânăr de 23 de ani din Ploieşti, dispărut. Poliţia solicită ajutorul publicului


23 septembrie 2024

Secţia nr. 4 de Poliţie Ploieşti a fost alertată pe 22 septembrie cu privire la dispariţia unui tânăr din oraş. Panait Andrei Ştefan, în vârstă de 23 de ani, a fost văzut ultima dată pe 19 septembrie, când a plecat de acasă, fără a mai reveni de atunci.

Tânărul are 1,70 metri înălţime, cântăreşte aproximativ 80 de kilograme şi are ochii căprui şi părul şaten. Poartă ochelari de vedere şi are barbă. În momentul plecării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare roşie, pantaloni cargo bej, şi purta pantofi sport negri cu dungi albe. De asemenea, ar putea avea pe cap fie o şapcă camuflaj, fie o pălărie albă cu inscripţia "Adidas".

Printre trăsăturile distinctive se numără o aluniţă pe obrazul drept şi două tatuaje, unul pe antebraţul stâng şi altul pe piciorul drept.

Oricine are informaţii despre Panait Andrei Ştefan este rugat să contacteze de urgenţă poliţia sau să sune la 112. Familia este extrem de îngrijorată şi speră că orice indiciu va putea contribui la găsirea lui cât mai curând posibil.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:

















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro