Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:51:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 16 mai 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Astazi ar fi bine sa nu semnati documente oficiale si sa nu luati decizii importante in afaceri. Se pare ca cei din jur nu prea sunt de acord cu ideile dumneavoastra. Nu va lasati demoralizat si nu renuntati la planurile de schimbare!
Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice.
In plan sentimental totul ar trebui sa mearga bine. Partenerul de viata va ajuta sa depasiti mai usor dificultatile cu care va confruntati
taur Dimineata este posibil sa aveti parte de cateva momente tensionate din cauza controverselor cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Aveti sanse sa lamuriti totul destul de usor, daca va pastrati calmul.
Ar fi bine sa petreceti seara in familie.
GEMENI: RAC:
gemeni Relatiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauza incapatanarii cu care va sustineti punctul de vedere. Chiar daca sunteti sigur ca aveti dreptate, uneori adevarul este undeva la mijoc.
Pentru a depasi mai usor o deziluzie sentimentala, va puteti baza pe sprijinul prietenilor.
rac Este posibil sa apara neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Cu calm si diplomatie, puteti sa ajungeti la o solutie de compromis.Pentru a depasi momentele tensionate de azi este nevoie sa va inarmati cu rabdare.
Evitati discutiile in contradictoriu!
LEU: FECIOARĂ:
leu Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca neglijati problemele familiei. Puteti sa detensionati destul de usor atmosfera, daca dati dovada de tact si intelegere.
In a doua parte a zilei este posibil sa aflati ca o afacere in care ati investit multa munca incepe sa dea rezultate.
fecioara Este posibil ca partenerul de viata sa va inteleaga gresit dorinta de a avea mai multa libertate de miscare. Ca sa evitati o cearta, ar fi bine sa lamuriti neintelegerea si sa nu va pierdeti calmul.Chiar daca prietenii sau colegii insista sa petreceti seara cu ei, va sfatuim sa dedicati familiei timpul liber de azi.
Incercati sa pastrati echilibrul in relatiile cu cei dragi!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este o zi buna pentru a face planuri de afaceri pe termen lung. Aveti sanse mari sa gasiti solutii bune pentru a va imbunatati situatia financiara.In a doua parte a zilei s-ar putea sa intarziati putin cu prietenii, ceea ce risca sa provoace discutii aprinse in familie. Va sfatuim sa fiti mai atent cu partenerul de viata. scorpion Daca va temperati spiritul critic, astazi puteti avea reusite frumoase in plan financiar.
Pentru a pastra armonia in relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata, va trebui sa fiti calm si diplomat. Seara este posibil sa va viziteze o ruda mai in varsta care va ofera un cadou surprinzator dar foarte placut.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In prima parte a zilei se intrevad mai multe drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice.Spre seara este posibil sa va pregatiti pentru o calatorie in interes familial, impreuna cu partenerul de viata.
Este un moment favorabil planurilor de viitor. Ceea ce puneti la cale azi are sanse sa se realizeze destul de usor.
capricorn Se pare ca azi sunteti cam confuz, tulburat de sentimente contradictorii. Va sfatuim sa fiti cat mai prudent in afirmatiile pe care le faceti.Ar fi bine sa nu incepeti mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti niciuna la bun sfarsit.
In a doua parte a zilei sunt sanse mari sa va reventi si sa va simtiti bine in mijlocul familiei.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
 Intuitia va ajuta sa aveti initiative inspirate in plan social.S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte impreuna cu un prieten.
Parcurgeti o perioada favorabila in plan profesional. Rezultatele muncii de acum ar trebui sa apara in scurt timp si sa fie cel putin multumitoare.
Nu neglijati odihna!
pesti Se pare ca sunteti nevoit sa amanati plecarea in concediu sau intr-o calatorie in interes personal, din cauza unor mici probleme de sanatate. Pare sa fie vorba doar despre probleme minore, care se pot rezolva usor, cu o simpla dieta.
In plan sentimental parcurgeti o perioada favorabila si relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa decurga excelent.
Sursa: www.eastrolog.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro