Vineri, 29 martie 2024 - 7:21:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 1 aprilie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Sunteti dominat de sentimente contradictorii, iar situatia financiara nu va ofera prea multe motive de bucurie. O persoana mai in varsta v-ar putea propune sa participati intr-o afacere. Va recomandam sa nu luati nici o decizie fara sa va consultati cu partenerul de viata. Relatiile sentimentale sunt foarte bune si aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica. taur S-ar putea sa fiti incordat din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Este indicat sa amanati deciziile in privinta investitiilor, pentru ca riscati sa nu fie inspirate. Ascultati sfaturile unei persoane cu experienta in afaceri!
GEMENI: RAC:
gemeni Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Ar fi bine sa amanati activitatile si deciziile importante. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru a evita pierderi financiare. Este o zi buna pentru a va permite un moment de relaxare in compania celor dragi rac Se pare ca relatia cu persoana iubita este tensionata. Daca decideti sa iesiti cu prietenii, ar fi bine sa fiti discret in privinta neintelegerii care va framanta in plan sentimental. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana care va cucereste imediat. Va recomandam sa nu va pripiti si sa nu luati nici o decize in privinta relatiilor sentimentale. Riscul sa va inselati este considerabil.
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea sa nu va ajunga banii pentru o excursie sau o calatorie, spre nemultumirea partenerului de viata. Cu calm si diplomatie, puteti evita tensionarea relatiei. Aveti tendinta de a fi excesiv de critic, cu riscul sa ii iritati pe cei din jur.Pentru rezolvarea unei probleme casnice aparute pe neasteptate, sfatuiti-va cu familia! fecioara La locul de munca s-ar putea sa fiti nemultumit din cauza unei decizii pripite a superiorilor. Va recomandam sa va temperati nervozitatea, altfel riscati sa va complicati situatia. Discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu dati ocazia unor certuri!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Tendinta catre nervozitate si impulsivitate v-ar putea crea probleme. O ruda mai in varsta va imprumuta o suma de bani pe care i-ati cerut-o mai demult. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Nu va grabiti sa acceptati! scorpion Dimineata s-ar putea sa fiti cu capul in nori si sa scapati din vedere probleme importante.Nu este un moment potrivit pentru a incepe activitati noi, fiindca exista riscul sa luati decizii gresite. Ar fi bine sa va revizuiti planurile pe termen scurt si mediu
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata s-ar putea sa va puna pe ganduri o cearta cu o persoana mai in varsta. Chiar cu pretul unui efort, daca va recunoasteti greselile aveti numai de castigat. Ar fi bine sa fiti mai prudent, ca sa nu declansati un scandal. Este recomandat sa va menajati sanatatea si sa va relaxati mai mult. capricorn Este posibil sa plecati intr-o calatorie destul de costisitoare, dar care va poate aduce mari satisfactii pe plan sentimental. In a doua parte a zilei, participarea la o reuniune s-ar putea dovedi mai placuta decat v-ati asteptat. A doua parte a zilei este favorabila relaxarii si odihnei
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este posibil sa fiti dezamagit de o persoana in care ati avut mare incredere. Nu va grabiti sa reactionati! Situatia ar putea sa nu fie exact cum o vedeti azi. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda din partea partenerului de viata. pesti In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti confuz si sa aveti dificultati de comunicare cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa amanati activitatile importante. Relatiile sentimentale merg bine, ceea ce va mentine moralul ridicat. Spre seara, va reveniti si comunicati mai usor.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro