Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 7:05:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 12 mai 2018


BERBEC: TAUR:
berbec Incep sa apara rezultatele bunei colaborari cu un partener de afaceri. Impreuna, aveti posbilitatea sa duceti la bun sfarsit un proiect important. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti indispus din cauza unei probleme sentimentale. Un prieten va poate ajuta sa treceti mai usor peste acest moment. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice. taur Dupa o perioada nu tocmai favorabila in plan sentimental, azi este posibil sa simtiti o schimbare in bine. Nu este exclus sa va indragostiti la prima vedere. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti sincer si sa nu incercati sa pareti altfel decat sunteti. In a doua parte a zilei este posibil sa participati la o intrunire cu cativa prieteni. Atentie la tendinta de a monopoliza conversatia!
GEMENI: RAC:
gemeni S-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati financiare. La locul de munca si in afaceri este de asteptat sa aveti un randament foarte bun, mai ales in activitatile intelectuale. Eastrolog.ro va recomanda sa va dedicati studiului, proiectelor de viitor si consolidarii relatiilor de afaceri. In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa legati noi relatii de prietenie. Puteti sa va bazati pe intuitie. rac In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti multe probleme de rezolvat la locul de munca. Chiar daca sunteti in forma si aveti spor, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu refuzati ajutorul celor din jur. Spre seara, este posibil primiti un cadou neasteptat de la o persoana mai in varsta din familie.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata sunteti foarte bine dispus si aveti sanse de reusita mai ales in activitatile casnice si in societate. S-ar putea sa nu fiti foarte multumit de situatia financiara, dar nu aveti motive reale de ingrijorare. Seara este posibil sa va aflati in centrul atentiei la o intrunire cu persoane apropiate. Va sfatuim sa evitati glumele care ar putea sa deranjeze. fecioara In prima parte a zilei sunteti deosebit de inventiv si va descurcati foarte bine in activitatea profesionala si in afaceri.Investitiile pe care le aveti in vedere va pot aduce mari satisfactii in scurt timp. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu tratati cu superficialitate problemele partenerului de viata. Seara aveti ocazia sa discutati pe indelete
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Va bucurati de un farmec deosebit, care va atrage simpatia celor din jur si faciliteaza comunicarea. Aveti mari sanse de reusita in activitati comerciale. De asemenea, este o zi buna pentru a face o investitie pentru cresterea confortului in locuinta. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoanele mai in varsta din familie. scorpion Aveti posibilitatea sa incepeti o activitate care va poate aduce satisfactii profesionale deosebite dar si castiguri importante. Se pare ca sunteti in forma si munciti cu spor, dar acest lucru v-ar putea atrage invidia unor colegi. Chiar daca rezultatele obtinute va stimuleaza si va incurajeaza, este recomandabil sa nu va suprasolicitati, fiindca riscati sa va imbolnaviti sau sa va accidentati
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Este posibil sa faceti o calatorie scurta in interes profesional sau de afaceri, anuntata in ultimul moment. Cu toate dificultatile intampinate, aveti sanse sa va descurcati foarte bine. Relatia cu persoana iubita ar putea fi putin tensionate. Va sfatuim sa ii explicati cu rabdare care sunt preoblemele care va preocupa si sa incercati sa gasiti o solutie comuna capricorn In prima parte a zilei este de asteptat sa fiti plin de energie si intr-o forma intelectuala foarte buna. Daca sunteti invitat intr-o excursie, va sfatuim sa nu ratati ocazia. Aveti nevoie de relaxare. Evitati cearta cu o ruda mai in varsta!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator S-ar putea sa incepeti pregatirile pentru concediu sau pentru o excursie. O ruda din partea partenerului de viata reuseste sa va indispuna pe moment. Eastrolog.ro va sfatuieste sa reactionati cu diplomatie, fiidca sfaturile sale ar putea sa va fie utile. Spre seara, cand se mai linistesc apele, sunteti dispus sa participati la o intrunire cu cativa prieteni. pesti In prima parte a zilei s-ar putea sa primit o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care urmeaza sa o incasati. Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Stati excelent la capitolul comunicare. Eastrolog.ro va recomanda sa nu-i neglijati pe cei mici.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro