Vineri, 29 martie 2024 - 12:19:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 13 iulie 2015


BERBEC: TAUR:
berbec Intalniti o persoana deosebita care va cucereste si care va poate schimba viata. Este posibil chiar sa petreceti sfarsitul de saptamana impreuna. Pe plan profesional si in afaceri, va recomandam sa va bazati pe intuitie, dar sa tineti cont si de sfaturile unei persoane mai in varsta. Spre seara, un membru mai tanar al familiei va da o veste buna si va ofera un cadou. taur Dimineata s-ar putea sa aveti probleme la locul de munca, pentru ca nu va puteti concentra prea bine. Dupa-amiaza va intalniti pe neastepte cu o persoana la care tineti mult si care va invita la o petrecere. Aveti ocazia sa va revedeti cu prieteni vechi. Va sfatuim sa fiti cumpatat.
GEMENI: RAC:
gemeni Petreceti prima parte a zilei impreuna cu persoana iubita si cu prietenii. Dupa-amiaza sunteti foarte ocupat cu pregatirile pentru o excursie sau o calatorie. Va recomandam sa va odihniti mai multsi sa va menajati sanatatea. rac Partenerul de viata si prietenii va apreciaza pentru dorinta de schimbare. Va sfatuim sa profitati din plin de sansele care vi se ofera. Aveti posibilitatea sa terminati o lucrare importanta, inceputa mai demult. Se pare ca nu sunteti prea multumit de situatia financiara.
LEU: FECIOARĂ:
leu Sunteti preocupat de problemele personale si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Doriti sa faceti schimbari interesante, insa ar fi bine sa le amanati pentru alta data. S-ar putea sa plecati intr-o excursie impreuna cu persoana iubita. Este chiar indicat sa va desprindeti de problemele de zi cu zi si sa va reincarcati bateriile. fecioara Aveti succes in toate activitatile legate de camin, iar relatiile in familie si cele cu prietenii sunt foarte bune. Buna dispozitie si usurinta cu care comunicati va ajuta sa rezolvati problemele unor persoane din anturaj. Spre seara ii faceti complimente persoanei iubite si chiar un cadou mai deosebit.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Va face o deosebita placere sa va reintalniti cu o persoana pe care o apreciati si cu care nu v-ati vazut de mult. Aveti sanse sa rezolvati probleme de familie pe care le-ati tot amanat. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Va recomandam sa ascultati sfaturile prietenilor cu experienta. Va vor fi de folos intr-o problema financiara. scorpion S-ar putea sa ramaneti mai mult la serviciu, din cauza unei situatii neprevazute. Va sfatuim sa nu va enervati. Este posibil sa cumparati ceva important pentru casa. Familia este foarte multumita de aceasta initiativa. Petreceti seara alaturi de partenerul de viata si faceti planuri pentru o excursie la sfarsit de saptamana.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Nu este o zi prea buna pentru tranzactii financiare si nici pentru proiecte de afaceri. In schimb, puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental. Nu este exclus chiar sa faceti declaratii de dragoste. Va sfatuim sa evitati afacerile cu grad mare de risc. Ar fi bine si sa nu va fortati norocul si sa nu alergati dupa castiguri necuvenite. Riscati sa pierdeti bani si, mai rau, sa aveti probleme cu legea. capricorn Sunteti intr-o forma deosebit de buna si treceti printr-un moment prielnic pentru afaceri, intalniri romantice si calatorii. Faptul ca stati excelent din punct de vedere sentimental va face sa fiti entuziast. Cu sanatatea nu aveti nici o problema. Dupa-amiaza, primiti o oferta de colaborare. Va recomandam sa o acceptati, dar aveti grija sa evitati speculatiile!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este posibil ca astazi sa faceti un pas important in viata. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va faceti griji. Dupa-amiaza, o ruda apropiata va ajuta cu bani. Nu neglijati problemele de serviciu! pesti Este posibil ca pe plan sentimental sa aibe loc schimbari importante, in bine. Sunteti foarte comunicativ si puteti sa legati o prietenie adevarata. Daca se va baza pe incredere si va fi presarata cu gesturi frumoase, sunt sanse ca aceasta relatie sa dureze si chiar sa duca la casatorie. Va recomandam sa evitati orice fel de speculatii.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro