Joi, 28 martie 2024 - 6:59:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 13 iuniei 2012


Berbec Berbec: Sunteti hotarat sa puneti la punct detaliile unei afaceri si sa incepeti o viata noua. Puteti fi optimist, pentru ca aveti sanse mari de reusita. Relatiile sentimentale decurg fara probleme. Va sfatuim sa acordati atentia cuvenita unei rude mai in varsta.
Taur Taur: Aveti succes in toate activitatile legate de camin si in afaceri. Familia si colaboratorii va apreciaza initiativele. Puteti sa va faceti planuri de viitor, dar va recomandam sa nu incepeti mai multe treburi deodata. Tineti cont de sfaturile partenerului de viata!
Gemeni Gemeni: S-ar putea sa va schimbati programul pe neasteptate. Nu va ingrijorati, nu este nimic grav! Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere, unde faceti cunostinta cu o persoana deosebita. S-ar putea sa descoperiti ca aveti multe in comun. Puteti sa tineti cont de intuitie.
Rac Rac: Sunteti foarte pragmatic si intentionati sa porniti o afacere la care va ganditi de mult timp. Dupa-amiaza, un prieten va propune un nou loc de munca. Va recomandam sa nu luati nici o decizie pana cand nu analizati oferta in detaliu. Consultati-va si cu partenerul de viata!
Leu Leu: Aveti sanse sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii financiare. Tot ce incepeti azi va avea trainicie. Va recomandam sa fiti mai tolerant, pentru ca riscati sa va certati cu cei apropiati. Evitati speculatiile!
Fecioară Fecioară: La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va ajuta sa porniti o afacere. Visele vi se pot indeplini, dar va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti mici probleme. Totul se rezolva usor, important este sa nu va enervati. Relatiile parteneriale sunt deosebit de bune.
Balanţă Balanţă: Nu este momentul sa mergeti in vizita la prieteni. Cu partenerul de viata va intelegeti foare bine si aveti ocazia sa petreceti momente placute. Puteti sa faceti impreuna planuri de viitor. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Nu acceptati fara sa negociati!
Scorpion Scorpion: Zi buna pentru afaceri. Puteti avea succes intr-o activitate noua. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in care obtineti satisfactii pe plan financiar si sentimental. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta in afaceri.
Săgetător Săgetător: Dimineata sunt sanse sa plecati intr-o calatorie in interes personal, in care va apropiati mai mult de persoana iubita. Este posibil sa intalniti o persoana mai in varsta care va va ajuta intr-o afacere. Nu va pripiti! Cu calm si cu rabdare, puteti avea succes atat pe plan financiar, cat si sentimental. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.
Capricorn Capricorn: O ruda va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu va grabiti. Dupa-amaiza sunteti invitat la o petrecere si nu puteti sa refuzati. Fiti cumpatat, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive!
Vărsător Vărsător: Intentionati de multa vreme sa porniti o afacere, dar astazi nu este momentul potrivit. Riscati sa faceti greseli din cauza nerabdarii. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur. Relatiile sentimentale sunt stabile si este favorizata colaborarea cu persoanele mai tinere.
Peşti Peşti: Pot surveni evenimente neasteptate, care va dau programul peste cap. S-ar putea sa aveti musafiri din alta localitate sau sa fiti nevoit sa plecati in vizita. Un prieten cu experienta va da sfaturi utile pentru afaceri.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro