Joi, 28 martie 2024 - 12:32:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 13 octombrie 2012


BERBEC: TAUR:
berbec Relatiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzati comunicarea cu cei din jur si exprimati-va clar, pentru a evita neintelegerile! Va recomandam sa nu mai fiti atat de orgolios, pentru ca riscati sa ramaneti fara prieteni. taur Aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Va sfatuim sa nu exagerati, pentru ca este posibil sa jigniti o persoana mai in varsta din familie. Dupa-amiaza plecati intr-o vizita la prieteni, unde va simtiti foarte bine. Acordati mai multa atentie persoanei iubite.
GEMENI: RAC:
gemeni Totul pare sa va mearga perfect si nimic nu va poate indispune. Sunteti nerabdator sa va exprimati si sa actionati. Va sfatuim sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa faceti gafe regretabile. Dupa-amiaza este posibil sa deveniti capricios si sa va luati la cearta cu persoana iubita. Pastrati-va calmul! rac Sunteti decis sa faceti schimbari radicale in privinta relatiilor sentimentale. Planurile pe care vi le-ati facut pentru azi au mari sanse de reusita, dar trebuie sa aveti rabdare. Ascultati-va intuitia!
LEU: FECIOARĂ:
leu Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara care va streseaza de cateva zile. Este o zi buna pentru consolidarea prieteniilor si intalniri cu persoane importante. Ascultati sfaturile partenerului de viata! fecioara Dimineata aveti de facut cateva drumuri scurte in interes personal. Va recomandam sa fiti foarte atent cu banii si cu documentele, sa nu le uitati pe undeva. Evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Va indispun pierderile pe care le-ati suferit cu o afacere nerentabila. Traversati o perioada in care credeti ca toti va sunt impotriva si ca nu va iese nimic. Nu fiti pesimist, in curand va fi mai bine! Va recomandam sa mergeti in vizita la rude si sa va relaxati. scorpion Nervozitatea cauzata de problemele financiare poate sa va creeze probleme la serviciu. Va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca o cearta cu partenerul de viata nu poate decat sa agraveze situatia. Dupa-amiaza, limitati-va la activitati de rutina!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata primiti o veste proasta de la o ruda din alta localitate. Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, peste posibilitatile dumneavoastra. Nu va faceti griji! Un prieten va ajuta sa treceti peste aceasta perioada mai dificila. capricorn S-ar putea sa va suparati pe un prieten care nu va returneaza un imprumut. Nu va ambalati, s-ar putea sa nu o faca intentionat! Va recomandam sa aveti rabdare si sa fiti intelegator cu cei din jur. Evitati sa va certati cu persoana iubita!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Relatiile sentimentale se pot tensiona si mai mult, din cauza discutiilor in contradictoriu. Va recomandam sa fiti mai atent cum vorbiti. La nervi, este posibil sa rostiti cuvinte grele. Ascultati sfaturile unei femei femei cu experienta! pesti Ar fi bine sa va rezolvati problemele importante dimineata, cand sunteti mai energic. Dupa-amiaza, s-ar putea sa fiti dezamagit de un prieten in care ati avut incredere. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro