Joi, 28 martie 2024 - 5:44:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2015


BERBEC: TAUR:
berbec Intentionati sa demarati o afacere. Puteti fi optimist: aveti sanse sa gasiti modalitatea optima si sa obtineti sprijin financiar. Cu sanatatea stati bine, dar va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei. taur Se anunta o zi de neuitat, cel putin pe plan sentimental. S-ar putea chiar sa luati decizia de a va casatori. Pe plan financiar, nu este cazul sa va faceti griji. Va ajuta o ruda cu mai multa experienta. Nu tratati cu superficialitate problemele de serviciu!
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata s-ar putea sa aveti dificultati financiare, dar reusiti le depasiti destul de usor. Este o zi favorabila activitatilor artistice. Talentul, creativitatea si originalitatea va sigura succesul in societate. Va recomandam sa nu neglijati problemele familiale. rac Aveti norocul sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, cu experienta in afaceri, care este dispusa sa va invete cate ceva. S-ar putea ca aceasta intalnire sa va stimuleze sa faceti planuri indraznete. Daca sunteti perseverent si aveti rabdare, veti reusi. Va sfatuim sa nu va bazati doar pe intuitie si sa analizati totul la rece.
LEU: FECIOARĂ:
leu Zi obositoare, cu multa alergatura - dar veti vedea ca a meritat efortul. Se pare ca va pregatiti pentru o calatorie importanta, ce poate reprezenta un mare pas in cariera. Partenerul de viata va incurajeaza. Va sfatuim sa nu neglijati odihna. fecioara Va ambitionati sa terminati o lucrare in casa, inceputa mai demult. O ruda va ajuta cu bani, dar vrea sa-si impuna ideile. Evitati cearta, pentru ca riscati sa rupeti relatiile! In general, ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Aveti ocazia sa rezolvati o problema legata de camin. Puteti sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinta. O femeie mai in varsta din familie se opune planurilor dumneavoastra, dar va sfatuim sa nu va lasati influentat. scorpion Aveti o zi buna pe plan profesional si in viata particulara. Dimineata, sunteti plin de energie si reusiti sa-i mobilizati pe cei din jur. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa profitati de ideile originale care va vin astazi. Ganditi-va la proiecte pe termen lung!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Gasiti solutii originale pentru problemele de la locul de munca, dar sa nu va asteptati la aprecieri din partea colegilor! Dupa-amiaza s-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va faca tot felul de reprosuri. Va recomandam sa nu va lasati provocat. capricorn Incepeti o activitate in care veti avea succes si de pe urma careia veti castiga bine. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu declansati discutii in contradictoriu. Evitati speculatiile!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti castiguri suplimentare. Un fost coleg va propune sa colaborati intr-o afacere sau va ofera un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu acceptati oferta pana cand nu o intoarceti pe toate fetele. Consultati-va si cu partenerul de viata! pesti Este o zi favorabila pentru contracte, colaborari, asocieri si investitii. Pe plan sentimental, puteti sa faceti proiecte de viitor. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va recomandam sa respectati parerile celorlalti.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro