Joi, 28 martie 2024 - 10:23:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 16 iulie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti mai multa incredere si sunteti optimist. Va sfatuim sa nu neglijati problemele celor apropiati. Altfrl, riscati sa vi se reproseze ca sunteti indiferent. Ar fi bine sa fiti mai prudent. Nu tratati legea cu superficialitate, ca sa nu aveti probleme! taur Simtiti nevoia sa schimbati ceva in relatiile sentimentale. Faceti cunostinta cu o persoana atragatoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar va recomandam sa nu fiti prea indraznet Ar fi bine sa va ascultati intuitia.
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata aveti tendinta de a va aventura in mai multe activitati deodata. Este o zi buna pentru castiguri financiare usoare, dar este indicat sa evitati speculatiile. Prietenii va ajuta, dar ar fi bine sa ascultati si parerile celor apropiati. rac Pe plan financiar, treceti printr-o perioada nu tocmai buna si sunteti preocupat sa gasiti noi surse de venituri. Spiritul de aventura si indrazneala va indeamna sa va asumati prea multe riscuri. Va sfatuim sa fiti mai prudent si sa respectati legile.
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea sa aveti musafiri din alta localitate sau sa fiti invitat la rude. O persoana mai in varsta din familie va da sfaturi utile intr-o problema sentimentala. Va sfatuim sa nu faceti afirmatii prin care sa alimentati gelozia persoanei iubite. fecioara Va recomandam sa evitati calatoriile de afaceri si investitiile. Nu aveti chef de nimic si va lipseste simtul practic. Nu evitati comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit! Relatiile cu persoana iubita merg bine, dar va recomandam sa nu exagerati importanta sentimentelor.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta O ruda apropiata va cere un imprumut. Va sfatuim sa nu va eschivati, mai ales ca e vorba despre o problema de sanatate. Dupa-amiaza, va pune serios pe ganduri o veste referitoare la relatiile sentimentale. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va ascultati intuitia. scorpion Aveti succes la studii si puteti comunica mai usor cu cei din jur. Puteti sa faceti tranzactii avantajoase. Vi se ofera posibilitatea sa plecati intr-o calatorie in interes personal, ceea ce starneste gelozia persoanei iubite. Va sfatuim sa nu luati decizii in graba.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti o stare de nervozitate care va poate pune intr-o situatie neplacuta acasa. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va concentrati la ce aveti de terminat. Incercati sa evitati o cearta cu partenerul de viata si cu o persoana mai in varsta! Ar fi bine sa dati dovada de mai multa tandrete. capricorn Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes personal. Sunteti foarte sensibil si aveti tendinta de a exagera. Dupa-amiaza ar fi bine sa va temperati orgoliul, pentru a evita o cearta cu persoana iubita. Nu mai fiti atat de incapatanat! Va sfatuim sa amanati activitatile stresante si sa incercati sa va odihniti.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Incepeti ziua plin de energie si idei. Aveti grija sa nu depasiti anumite limite si evitati sa provocati discutii in contradictoriu! Aprecierile de care va bucurati in societate ar putea fi umbrite de reaparitia unei probleme sentimentale pe care nu ati rezolvat-o la timpul ei. pesti Aveti sansa sa obtineti usor mici castiguri, dar va recomandam sa fiti prudent. Feriti-va de speculatii! Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu o problema sentimentala, daca refuzati sa mergeti la o petrecere. Va sfatuim sa nu exagerati si sa nu ii ignorati pe cei din jur.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro