Marţi, 23 aprilie 2024 - 8:08:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 17 februarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec Energia si perseverenta va ajuta sa finalizati un proiect inceput cu mai mult timp in urma.In prima parte a zilei, un prieten v-ar putea propune o colaborare avantajoasa, din care aveti sanse sa obtineti satisfactii materiale deosebite. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. In caz contrar, riscati sa deteriorati relatia. taur Se pare ca va simtiti in forma si faceti planuri indraznete de viitor. Este un moment prielnic pentru investitii pe termen lung, pentru a incepe noi proiecte si pentru calatorii in interes personal. Ar fi bine sa profitati de moralul ridicat pe care il aveti astazi. Sansele de reusita sunt mari in toate domeniile de activitate.

GEMENI: RAC:
gemeni Sunteti plin de elan si aveti initiative inspirate. Puteti avea mari satisfactii in plan profesional si in activitatile intelectuale, cu conditia sa dati dovada de rabdare si perseverenta. In plan sentimental este de asteptat sa nu intampinati probleme deosebite. In relatiile cu colegii si cu prietenii, Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti o atitudine mai modesta. rac In prima parte a zilei s-ar putea sa faceti o scurta calatorie in care imbinati interesele profesionale cu cele personale.Sunteti foarte increzator in capacitatile dumneavoastra si aveti tendinta sa va asumati prea multe riscuri. In relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri, va sfatuim sa fiti mai flexibil si sa nu incercati sa va impuneti punctul de vedere.
LEU: FECIOARĂ:
leu Sunteti plin de energie si aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Va sfatuim sa nu pierdeti ocazia.Va sfatuim sa cheltuiti cu masura si sa aveti in vedere si dorintele partenerului de viata. Atentie: exista riscul sa izbucneasca o cearta in familie, pornind de la o problema financiara. fecioara Incepeti ziua plin de energie si aveti sanse mari de reusita in tot ce v-ati propus pentru azi. Este de asteptat sa nu intampinati niciun fel de probleme de comunicare. Este posibil sa aflati ca va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Va recomandam sa acordati mai mult timp odihnei, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme de sanatate.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Se pare ca sunteti tensionat din cauza numeroaselor probleme de rezolvat la locul de munca sau in afaceri. Va sfatuim sa nu va manifestati nemultumirea in fata superiorilor sau a partenerilor. Aveti incredere si nu va lasati coplesit! Cu rabdare si calm, aveti toate sansele sa rezolvati toate chestiunile importante. scorpion Aveti mari sanse de reusita in tot ce faceti la locul de munca si in interes personal. Vointa si increderea in sine va ajuta sa depasiti cu bine eventualele dificultati. Contextul astral al zilei este foarte bun pentru a sustine examene, lucrari si proiecte. Nu neglijati problemele persoanei iubite, care asteapta mai mult de la dumneavoastra!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Este foarte posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa neglijati chestiuni profesionale importante. Va sfatuim sa nu incepeti activitati noi, pentru ca nu stati prea bine cu simtul practic. Pentru a duce la bun sfarsit ceea ce v-ati propus pentru azi, ar fi bine sa apelati la ajutorul prietenilor si al partenerului de viata. capricorn Este foarte posibil sa resimtiti o stare de indispozitie si sa aveti dificultati de concentrare. Nu este momentul sa va ocupati de chestiuni dificile sau importante in activitatea profesionala. Daca aveti de sustinut examene sau prezentari, va sfatuim sa le amanati sau, daca nu suporta amanare, sa nu va grabiti si sa verificati totul de mai multe ori.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Daca v-ati propus sa incepeti o afacere noua, e bine sa stiti ca astazi va cam lipseste simtul practic. Daca nu aveti o strategie foarte clara, este indicat sa nu va grabiti si sa asteptati pana cand va limpeziti ideile. Nu este exclus sa va confruntati cu mici probleme de sanatate, dar nu se intrevede nimic grav. Cel mai probabil, v-ar prinde bine sa va odihniti mai mult. pesti S-ar putea sa constatati ca planurile pe care vi le-ati facut pentru azi nu sunt foarte realiste.O persoana apropiata v-ar putea cere ajutorul intr-o problema de afaceri. Ar fi bine sa nu o refuzati, pentru ca sunt sanse sa aveti de castigat.Dupa o zi destul de agitata, puteti petrece o seara romantica impreuna cu persoana iubita.
Sursa: www.eastrolog.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro