Joi, 28 martie 2024 - 8:22:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 18 august 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti posibilitatea sa castigati bine cu prilejul unei calatorii in interes personal. Sunteti tentat sa va asumati riscuri prea mari. Va recomandam sa fiti prudent si sa nu fortati norocul. O ruda apropiata va ajuta cu sfaturi utile. Nu va neglijati nici intuitia! taur Parcurgeti o perioada importanta, in care aveti sansa sa faceti schimbari radicale in domeniul afacerilor. Este un bun moment pentru a incheia contracte si pentru a semna documente oficiale. Va recomandam sa aveti rabdare si sa nu alergati dupa rezultate imediate.
GEMENI: RAC:
gemeni Azi aveti noroc si puteti sa depasiti orice dificultate. Este o zi buna pentru examene si proiecte. Va recomandam sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Evitati sa va certati cu membrii familiei! rac S-ar putea sa intampinati greutati in afaceri, din cauza colaborarii dificile cu o femeie. Nu este cazul sa va ingrijorati, aveti capacitatea sa depasiti aceasta problema. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casnice. Ascultati-va intuitia si evitati speculatiile!
LEU: FECIOARĂ:
leu La serviciu, sunteti perseverent si tineti neaparat sa duceti la bun sfarsit o lucrare delicata. Dupa-amiaza, ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor tineri din familie. Va recomandam sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta. Riscati sa va pierdeti credibilitatea. fecioara Dimineata s-ar putea sa nu mai plecati intr-o calatorie in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Este mai bine asa, oricum aveati un program foarte incarcat. La serviciu, munciti cu pasiune si rezolvati probleme dificile. Va recomandam sa nu neglijati sfaturile unui prieten apropiat.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Partenerii de afaceri va apreciaza ideile originale si va sustin initiativele legate de o investitie. Profitati de acest context favorabil! Sunteti plin de energie si puteti duce totul la bun sfarsit. Situatia financiara nu va multumeste pe deplin, dar totul se va rezolva in curand. scorpion Puteti avea succes in afaceri. Aveti idei bune si luati decizii inspirate. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colaboratorii. Daca reusiti sa ramaneti calm, veti avea numai de castigat. Spre seara, va viziteaza un prieten bun, care va invita la o petrecere.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Va sfatuim sa acordati mai multa atentie problemelor sentimentale, chiar daca sunteti foarte preocupat de cariera. Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme delicate, insa ar fi bine sa ascultati si parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda mai in varsta va cere ajutorul intr-o problema de sanatate. capricorn Aveti o zi grea la serviciu, cu multe probleme de rezolvat. Va descurcati, iar colegii va apreciaza perseverenta si ideile originale. Relatiile parteneriale sunt excelente, dar va recomandam sa fiti mai diplomat. Ascultati si parerile celor din jur!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Cu multa perseverenta, reusiti sa rezolvati problemele de serviciu. Azi sunteti nervos si riscati sa va treziti in situatii neplacute. Va recomandam sa fiti atent cum vorbiti cu sefii si cu colegii. Nu ii judecati pe cei din jur! pesti Sunt favorizate intalnirile cu prietenii si calatoriile. Averti mari sanse de reusita in afaceri. Faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va propune o colaborare avantajoasa. Va recomandam sa temperati orgoliul si sa ascultati sfaturile partenerului de viata.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro