Vineri, 29 martie 2024 - 10:36:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 19 decembrie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Zi favorabila studiului, calatoriilor in interes profesional si comunicarii cu persoane importante. Starea de spirit este buna si va ajuta sa depasiti cu usurinta o deziluzie sentimentala. Sunteti foarte activ pe plan social. Va sfatuim sa nu neglijati persoanele mai in varsta din familie. taur Se pare ca aveti indoieli in privinta unei afaceri. Intuitia va este un aliat de nadejde. Puteti obtine o suma importanta de bani de la o ruda apropiata. Nu tratati cu superficialitate problemele de la locul de munca! Riscati sa intarziati cu o lucrare si sa fiti penalizat.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei, alergati dupa documentele necesare pentru o tranzactie imobiliara. Intampinati mici obstacole, dar reusiti sa va descurcati. Se pare ca sunteti nevoit sa faceti cheltuieli mari, care va cam afecteaza bugetul. Ajutorul financiar primit de la un prieten va scoate din incurcatura. rac Daca aveti de sustinut un examen, nu va faceti griji! Sansa este de partea dumneavoastra. De asemenea, sunt favorizate calatoriile si deciziile importante. Dupa-amiaza, in urma unei discutii cu partenerul de afaceri, hotarati sa plecati intr-o calatorie. Se intrevad schimbari favorabile pe plan financiar.
LEU: FECIOARĂ:
leu Reusiti sa va redresati bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiti la serviciu. Puteti sa va faceti planuri pentru o calatorie in interes propriu si planuri de investitii pe termen lung. Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la prieteni. Nu-i refuzati! Va sfatuim sa nu neglijati odihna, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. fecioara Va cumparati un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, sefii va apreciaza rezultatele, mai ales dupa ce reusiti sa rezolvati o problema delicata. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti foarte hotarat si reusiti sa terminati cu bine o activitate importanta, inceputa zilele trecute. Este momentul sa culegeti roadele muncii depuse in ultima vreme. Nu este exclus sa obtineti avantaje materiale si sa va afirmati in societate. Va recomandam sa fiti prudent. Acordati mai multa atentie familiei si relatiilor sentimentale! scorpion Sunteti ambitios, iar asta se simte atat in activitatea profesionala, cat si in relatiile parteneriale. Aveti posibilitatea rezolvati usor problemele de serviciu si de acasa. Va sfatuim sa dati dovada de mult tact si sa aveti rabdare. Tineti cont si de parerile partenerului de viata!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti succes in afaceri si puteti sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. Intuitia va ajuta sa rezolvati o problema financiara. Este, totodata, o zi favorabila comunicarii cu persoana iubita si cu prietenii. Aveti grija sa va respectati promisiunile facute cu putin timp in urma! capricorn Optimismul cu care incepeti ziua va ajuta sa suportati mai usor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. In partea a doua a zilei, va pregatiri pentru o calatorie lunga in interesul familiei. Ar fi bine sa va bazati numai pe banii pe care ii aveti si sa nu contati inca pe o suma care vi se cuvine dintr-o afacere.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sunt favorizate relatiile cu partenerii de afaceri. Activitatile incepute astazi au mari sanse de reusita. Este o perioada favorabila afacerilor si investitiilor. Aveti posibilitatea sa rezolvati probleme financiare dificile. Petreceti seara in mijlocul familiei, intr-o atmosfera relaxanta. pesti Sunteti nevoit sa va schimbati programul, dar nu este cazul sa va ingrijorati, pentru ca schimbarile va avantajeaza. Faceti cunostinta cu o persoana importanta, care va va ajuta sa incepeti o activitate extraprofesionala. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro