Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:51:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 2 iuniei 2012


Berbec Berbec: Aveti tendinta de a deveni prea insistent cu cei din jur si chiar sâcâitor. Neîntelegerile cu un prieten apropiat va pun pe gânduri. Întrebati-va daca nu cumva exagerati! Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati discutiile inutile.
Taur Taur: Se pare ca acordati prea multa importanta unor probleme marunte si ca sunteti tentat sa exagerati. Încercati sa va detasati! Grijile nejustificate ar putea sa va afecteze sanatatea. Ar fi bine sa va relaxati. Daca vi se ofera ocazia sa iesiti în aer liber împreuna cu persoana iubita, nu ezitati!
Gemeni Gemeni: Faceti câteva drumuri scurte, în care reusiti sa îmbinati interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare. Resimtiti o stare de nervozitate accentuata si sunteti tentat sa exagerati. Va recomandam sa evitati discutiile în contradictoriu si sa tineti cont de sfaturile unei celor apropiati.
Rac Rac: Din cauza oboselii, este posibil sa fiti din cale afara de nervos si sa va controlati cu mare greutate. Nu este exclus sa va certati cu cei din jur. Va sfatuim sa va stapâniti agresivitatea, ca sa nu va faceti dusmani. Dupa-amiaza ar fi bine sa stati acasa, în mijlocul familiei.
Leu Leu: Aveti tendinta sa va enervati fara motiv, ceea ce va poate pune în situatii neplacute. Va recomandam sa evitati activitatile sociale si afacerile, pentru ca aveti prea putine sanse de reusita. Pastrati-va calmul!
Fecioară Fecioară: Se pare ca aveti dificultati de concentrare. Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe lucruri în acelasi timp, pentru ca riscati sa aveti surprize neplacute. Limitati-va la activitati de rutina si nu refuzati ajutorul colegilor! Spre seara, aveti musafiri care nu va fac nici o placere.
Balanţă Balanţă: Un prieten va reda buna dispozitie si optimismul propunându-va o colaborare. Va recomandam sa terminati ce ati început si sa nu neglijati problemele familiale. Ascultati cu rabdare propunerile partenerului de viata! Dupa-amiaza, s-ar putea sa aveti o neîntelegere cu un vecin.
Scorpion Scorpion: Dimineata sunteti predispus la exagerari. O discutie banala cu un coleg de serviciu poate sa degenereze într-o cearta serioasa. Puteti evita divergentele daca nu încercati sa va impuneti punctul de vedere. Va sfatuim sa va amânati calatoriile de afaceri si întâlnirile cu prietenii. Evitati activitatile stresante!
Săgetător Săgetător: Se pare ca sunteti nemultumit de tot ce se petrece în jur si va iesiti usor din fire. Va sfatuim sa nu exagerati si sa va controlati reactiile. Evitati discutiile aprinse cu persoana iubita!
Capricorn Capricorn: Se pare ca astazi aveti un spirit critic iesit din comun si aveti tendinta sa faceti o tragedie din orice maruntis. Dupa-amiaza începeti sa va pregatiti pentru o calatorie în interes personal. Reusiti sa va linistiti abia spre seara.
Vărsător Vărsător: Dimineata se pare ca reusiti sa va dezamagiti un prieten apropiat. Sunteti predispus la gafe. Va sfatuim sa nu îi cautati nod în papura partenerului de viata. Ar fi bine sa ascultati o persoana mai în vârsta din familie, chiar daca nu va convine ce spune.
PeÅŸti Peşti: S-ar putea sa fiti nelinisitit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa va faceti probleme. Dupa-amiaza, o ruda apropiata va împrumuta o suma importanta sau va propune o colaborare de pe urma careia puteti câstiga bine. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa va ascultati intuitia.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro