Joi, 28 martie 2024 - 11:14:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 20 mai 2012


Berbec Berbec: Sunteti apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteti sa finalizati tot ce ati inceput. Pe plan financiar, s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarat sa intoarceti lucrurile in favoarea dumneavoastra. Va sfatuim sa profitati de toate ocaziile care va ies in cale.
Taur Taur: Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati tot ce v-ati propus. Dimineata intrati in posesia unui castig financiar consistent si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si va intelegeti bine cu prietenii. Va sfatuim sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.
Gemeni Gemeni: Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental si social. Colaborati foarte bine cu cei din jur si puteti avea succes in societate. Va recomandam sa va feriti de exagerari. Nu va asumati nici un risc, pentru ca puteti pierde o afacere rentabila!
Rac Rac: Desi aveti o zi incarcata, reusiti sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. Lipsa banilor va deranjeaza, dar nu reprezinta un obstacol de netrecut. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie. Pentru hotararile importante, consultati-va cu partenerul de viata!
Leu Leu: Reusiti sa rezolvati o problema sentimentala care nu va da pace de la o vreme. Dimineata, un prieten va propune sa intrati intr-o afacere pe care a demarat-o de curand. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca puteti castiga bine. Spre seara plecati in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita.
Fecioară Fecioară: Puteti avea succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri. Dupa-amiaza reusiti sa clarificati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Totusi, nu faceti cheltuieli prea mari!
Balanţă Balanţă: Se pot produce schimbari importante, mai ales pe plan social si sentimental. Colaborati foarte bine cu partenerii de afaceri si va intalniti cu persoane importante. Dupa-amiaza faceti o investitie pentru camin. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Spre seara, primiti o veste buna de la un prieten de familie.
Scorpion Scorpion: Survin mai multe schimbari de program. Nu va faceti griji, pentru ca totul va iesi bine! Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana mai in varsta, care va ajuta sa rezolvati o problema profesionala. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata in problemele casei. Evitati disputele cu o femeie!
Săgetător Săgetător: Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea atmosferei. Dupa-amiaza sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Nu neglijati odihna!
Capricorn Capricorn: Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati o lucrare importanta. Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!
Vărsător Vărsător: Dimineata aveti o stare de spirit excelenta, astfel incat relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Aveti sanse de reusita in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care va nemultumeste este situatia financiara. In cursul serii, s-ar putea sa mergeti in vizita la prieteni. Va recomandam sa evitati glumele prea indraznete.
Peşti Peşti: Dimineata este posibil ca relatiile sentimentale sa fie mai tensionate. Nu va faceti griji! O ruda mai in varsta va ajuta sa intelegeti ca asa-zisele probleme sunt create de o persoana invidioasa. Culegeti roadele unei investitii inspirate, incasand o suma considerabila. Aveti grija sa nu va extenuati!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro