Vineri, 29 martie 2024 - 12:36:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 20 mai 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte precis pentru azi fiindca se intrevad evenimente neasteptate care va obliga sa va schimbati programul de mai multe ori. Este posibil sa faceti cateva drumuri scurte in interes profesional si sa ajungeti acasa cu intarziere, spre nemultumirea partenerului de viata. Numai cu mult calm puteti evita o cearta taur In prima parte a zilei este posibil sa fiti irascibil si riscati sa tensionati relatiile cu prietenii si cu membrii familiei. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt primite de cei din jur asa cum v-ati asteptat. Probabil ca nu reusiti sa le prezentati intr-un mod clar, care sa le scoata in evidenta meritele. Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita si cu un membru mai in varsta al familiei.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei s-ar putea ca seful sa va reproseze intarzierea unei lucrari de care sunteti raspunzator. Chiar daca nu dumneavoastra sunteti de vina, pentru superiori nu conteaza vehementa cu care va sustineti punctul de vedere, ci argumentele concrete. Pentru a rezolva totul mai repede si mai usor, ar fi bine sa apelati la au ajutorul unui coleg cu experienta. rac Se pare ca va dedicati tot timpul unei afaceri sau lucrari deosebit de importante si aveti tendinta sa neglijati relatia cu partenerul de viata. Ca sa nu va alegeti cu reprosuri, ar fi bine sa ii explicati situatia in amanunt. Relatiile cu prietenii nu par sa aiba de suferit, chiar daca ii cam neglijati si pe ei. Ar fi bine sa tineti cont de faptul ca aveti nevoie de relaxare, cu atat mai mult cu cat parcurgeti o perioada intensa in plan profesional
LEU: FECIOARĂ:
leu Se pare ca o problema financiara va nelinisteste de ceva timp. Unul dintre prietenii dumneavoastra are experienta in domeniu si v-ar putea da un sfat foarte bun.Sub influenta contextului astral al zilei, relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei simple neintelegeri. Totul se poate rezolva foarte usor, cu conditia sa discutati cu calm si rabdate. fecioara Se pare ca astazi nu prea sunteti in apele dumneavoastra si puteti deveni usor irascibil.Persoana iubita v-ar putea da o veste nu foarte placuta. Sfatul eAstrolog.ro este sa nu reactionati imediat, fiindca azi orice discutie poate sa degenereze repede in cearta. La locul de munca nu se intrevad probleme deosebite.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Capacitatea de comuncare a Balantelor ar putea fi diminuata astazi. Prin urmare, este recomandat sa evitati intalnirile importante. De asemenea, ar fi bine sa lasati pe maine activitatile delicate, care necesita atentie si concentrare. Acordati mai mult timp familiei si caminului! scorpion S-ar putea sa aflati ca in curand va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional, care va cam incurca planurile si il indispune pe partenerul de viata. Discutati totul cu maximum de calm si intelegere, pentru ca azi riscul de a se ajunge la cearta este mai mare decat de obicei! Seara este posibil sa va viziteze prieteni dragi, in compania carora va puteti destinde.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator La locul de munca este posibil sa aveti un randament scazut azi, din cauza dificultatilor de concentrare. Aveti insa posibilitatea sa lamuriti o neintelegere intre colegi. Fiti atent la predispozitia catre irascibilitate, indusa de contextul astral de azi, si incercati sa dati dovada de diplomatie in relatia cu partenerul de viata! Seara, o vizita la prieteni ar fi o idee buna. capricorn Se pare ca incepeti ziua plin de entuziasm si intentionati sa incepeti un proiect nou. Aveti sanse mari de reusita daca nu va grabiti si sunteti foarte atent. S-ar putea sa revina in actualitate o problema pe care nu ati rezolvat-o complet cu cateva zile in urma. Azi puteti sa va bazati pe intuitie mai mult decat de obicei.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este foarte posibil sa aveti dificultati de comunicare si exista riscul sa aveti neintelegeri cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Este recomandat sa amanati toate activitatile care necesita atentie si putere de concentrare. Relatia cu persoana iubita ar trebui sa fie armonioasa, dar n-ar strica sa petreceti mai mult timp impreuna. pesti Este posibil ca azi sa nu fiti in cea mai buna forma, asa ca eAstrolog.ro va recomanda sa nu va asumati responsabilitati noi. Azi ar fi bine sa va limitati la activitati simple, de rutina. Partenerul de viata este dispus sa va ajute sa depasiti mai usor aceasta perioada dificila. Nu refuzati dialogul! Se pare ca nu v-ar strica mai multa odihna
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro