Marţi, 19 martie 2024 - 8:09:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 21 martie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec Se pare ca sunteti agitat si nervos din cauza unor dificultati financiare. Eastrolog.ro va sfatuieste sa faceti un efort si sa va pastrati calmul, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme la locul de munca sau in relatiile cu partenerii de afaceri. Astazi ar fi bine sa amanati deciziile importante si activitatile care necesita putere de concentrare. Evitati speculatiile! taur In prima parte a zilei s-ar putea ca relatiile parteneriale sa fie incordate din cauza starii de agitatie pe care o resimtiti. Daca va ganditi sa faceti investitii pe termen lung, va recomandam sa mai asteptati o vreme, pentru ca ziua de azi nu va este favorabila din acest punct de vedere. Aveti tendinta de a miza totul pe o singura carte, ceea ce poate conduce la pierderi importante. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta din familie
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei este posibil sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri, anuntata in ultima clipa.Se pare ca nu sunteti in cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Va sfatuim sa nu va sustineti cu incapatanare punctul de vedere. S-ar putea ca situatia financiara sa va nemultumeasca, dar nu este cazul sa va ingrijorati. In scurt timp veti putea obtine un ajutor material de la o persoana apropiata. rac In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va modificati programul din cauza unor probleme familiale. Este posibil ca o persoana apropiata sa va propuna o colaborare care v-ar imbunatiti simtitor situatia financiara. Eastrolog.ro va sfatuieste sa analizati cu atentie propunerea, dar sa nu luati o decizie azi. Evitati speculatiile! Nu este o zi favorabila castigurilor rapide.
LEU: FECIOARĂ:
leu La locul de munca sau in afaceri, ar fi bine sa amanati discutiile si negocierile pe teme financiare. Va recomandam sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita o capacitate de concentrare deosebita. In a doua parte a zilei aveti sanse sa va relaxati in compania unor persoane apropiate. fecioara In prima parte a zilei s-ar putea sa primiti vesti de la o ruda de departe si nu este exclus sa puneti la cale o revedere.Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata, pentru ca exista riscul sa se ajunga la cearta. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar ar fi bine sa tineti cont si de sfaturile prietenilor.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Astazi este posibil sa nu fiti prea inspirat si nici prea comunicativ. Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri si calatoriile, pentru ca sunteti predispus la neatentie si greseli. Eastrolog.ro va recomanda sa nu incepeti activitati dificile sau laborioase. In schimb, puteti avea succes in activitati casnice, de rutina. scorpion Se pare ca parcurgeti o perioada intensa in plan profesional, dar azi s-ar putea sa nu fiti in cea mai buna forma.Eastrolog.ro va recomanda sa nu va asumati riscuri, pentru ca sansele de reusita sunt destul de mici. Este indicat sa va stapaniti nervozitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In prima parte a zilei s-ar putea sa va indispuna o veste primita de la o persoana apropiata. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o calatorie neplanificata. Daca trebuie sa conduceti masina, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti foarte atent, pentru ca azi exista riscul sa va alegeti cu o amenda. Nu va lasati antrenat intr-o cearta! capricorn Aveti tendinta sa va implicati in mai multe activitati in acelasi timp. Va sfatuim sa va stapaniti nerabdarea, pentru ca riscati sa faceti greseli. Ar fi bine sa faceti o lista de prioritati si sa va organizati cat mai bine timpul. In plan financiar, nu este o zi buna pentru speculatii sau pentru castiguri rapide.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati financiare de moment. Va recomandam sa va bazati pe sprijinul unor persoane apropiate si sa ascultati sfaturile unei rude mai in varsta. Ar fi bine sa evitati orice fel de speculatii, pentru ca exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile. pesti S-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti prea mult sau sa cumparati obiecte care nu sunt necesare acum.Ca sa evitati o cearta cu partenerul de viata, eastrolog.ro va sfatuieste sa va consultati inainte de a merge la cumparaturi. Aveti tendinta de a fi foarte critic la adresa celor din jur. Ar fi bine sa fiti mai intelegator cu colegii de munca si cu membrii familiei.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro