Marţi, 19 martie 2024 - 6:05:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 22 februarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau imbunatatiri necesare in locuinta. Se pare ca sunteti intr-o forma fizica si intelectuala foarte buna si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi. Este posibil sa aveti o controversa cu partenerul de viata in legatura cu investitiile planificate pentru casa. Chiar daca se intrevede o imbunatatire a situatiei financiare in curand, deocamdata ar fi prudent sa nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite taur In prima parte a zilei s-ar putea sa simtiti dorinta de a face schimbari in casa si aveti mari sanse sa reusiti. S-ar putea sa fie nevoie sa faceti cateva drumuri si sa cheltuiti mai mult decat v-ati asteptat. Daca o ruda mai in varsta se ofera sa va ajute cu bani, va sfatuim sa profitati de ocazie. Astazi cheia reusitei in tot ceea ce faceti este o buna planificare a timpului.
GEMENI: RAC:
gemeni Ar fi bine sa acordati mai mult timp activitatilor casnice, chiar daca sunteti foarte preocupat de probleme profesionale. La locul de munca si in afaceri, intuitia va poate fi de mare ajutor, dar este indicat sa tineti cont si de ideile colegilor sau ale partenerilor. In a doua parte a zilei este posibil ca o ruda mai in varsta sa va solicite ajutorul intr-o problema de sanatate. rac Este o zi buna pentru a face o planificare amanuntita a activitatilor si proiectelor complexe de care urmeaza sa va ocupati, atat in plan profesional, cat si in camin sau in viata personala.Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste in legatura cu o ruda apropiata si sa va pregatiti pentru o calatorie.Se pare ca va faceti griji exagerate, iar problemele cu care va confruntati se pot rezolva mai usor decat credeti
LEU: FECIOARĂ:
leu Este posibil sa constatati ca aveti resursele financiare pentru a face in locuinta schimbarile la care va ganditi de mai mult timp.Pentru a cumpara cele necesare, ar fi bine sa va sfatuiti inainte cu partenerul de viata si sa va planificati cu atentie bugetul.Eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai mult timp activitatilor relaxante si odihnei fecioara Aveti posibilitatea sa terminati o lucrare de reparatii sau de modernzare in locuinta, inceputa cu ceva timp in urma. Daca aveti de gand sa apelati la ajutorul material al unei rude mai varstnice, va sfatuim sa fiti diplomat si sa ii ascultati cu rabdare sfaturile, chiar daca vi se pare ca sunt prea insistente.Spre seara este posibil sa primiti un cadou deosebit de la persoana iubita.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta S-ar putea sa simtiti dorinta de a va ocupa mai mult de problemele caminului. In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa descoperiti o modalitate avantajoasa de a face o schimbare la care va ganditi de ceva vreme. Pentru luarea deciziilor importante, ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa evitati orice fel de speculatii. scorpion Daca aveti de gand sa faceti anumite schimbari in locuinta, ziua de azi este tocmai buna, pentru ca va puteti baza pe sprijinul celor din jur. Pentru a duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi, va sfatuim sa va planificati cat mai bine timpul si sa nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite.Seara puteti face planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Ar fi bine sa nu va planificati activitati importante pentru azi, fiindca este foarte posibil sa survina o serie de evenimente neprevazute care va obliga sa va schimbati programul. In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti de facut cateva drumuri scurte pentru a rezolva diverse probleme ale caminului. Aveti mari sanse de reusita, inclusiv intr-o chestiune financiara. Va sfatuim sa va ascultati intuitia. capricorn Ziua de azi este favorabila in plan profesional si in afaceti, dar si activitatilor casnice si diverselor reparatii sau schimbari in locuinta. Acum este momentul sa va puneti ideile in practica, mai ales ca beneficiati si de ajutorul familiei. Ca sa puteti duce totul la bun sfarsit, eastrolog.ro va recomanda sa nu va implicati in prea multe activitati simultan.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Se pare ca sunteti hotarat sa incepeti o lucrare complexa si originala, la care va ganditi de ceva timp. Puteti sa faceti schimbari importante in locuinta. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte in interesul familiei. Ar fi bine sa nu cheltuiti sume mari fara sa va sfatuiti cu partenerul de viata. pesti S-ar putea sa aveti problemele de natura sentimentala si nu este exclus sa deveniti melancolic. In a doua parte a zilei este posibil sa va dedicati activitatilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrarile de reparatii, renovare sau curatenie. Va recomandam sa nu ii neglijati pe cei tineri din familie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro